DALEČ STRAN, KJER JE DOMA IZVRSTNOST OKUSOV

Lica bo božalo jutranje sonce, telo pa okrepčal zajtrk lokalnih dobrot.

Trajanje 09:00 - 15:30

Svežemu začetku dneva bo sledila posebna digitalno-virtualna in degustacijska izkušnja spoznavanja vinogradništva. Navdušila vas bo sveža sezonska in lokalna kulinarična ponudba, za popoln gurmanski potep pa še doživetje vinske pravljice ob domačem narezku.

1
Trajanje 09:00 - 10:00

Zajtrk na stolpu Rudnica in ogled sončnega vzhoda

To bo nepozabno doživetje, ker objem narave, domače dobrote in odlična družba so vedno uspešen recept za popoln dan.

2
Trajanje 10:00 - 12:00

Tradicionalno - digitalna izkušnja v centru za promocijo vin, kulture in turizma v Virštanju

Podajte se na razburljivo popotovanje v več kot 500 let starem objektu Banovina, ki je danes preurejen v sodoben Center za promocijo vin, kulture in turizma, obeta preplet tradicije in najsodobnejših tehnologij.

3
Trajanje 12:00 - 14:00

Kosilo na Domačiji Amon

Družina Amon želi gostom vedno ponuditi najboljše, naj gre za vino, hrano, športne aktivnosti ali nastanitev. Tu se boste umirili in se naužili narave. Ogledali si boste sožitje naravnih lepot in človeškega dela, ki ga  predstavlja čudovito urejeno golfišče z devetimi luknjami. Za razvajanje vseh čutov pa se boste na kulinarično popotovanje odpravili na Domačijo Amon, kjer vam bodo postregli s 3 - hodnim menujem.

Domačija Amon

4
Trajanje 14:00 - 15:30

Vinska pravljica z domačim narezkom na Posestvu Mramor

Doživite domače okuse na turistični kmetiji Mramor, kjer so na krožniku vedno pristne kozjanske dobrote, saj prisegajo na domačo hrano izvrstne kakovosti.