Podčetrtek - Kozje Daleč stran v objem zelišč, termalnih vrelcev in kulinaričnih razvajanj

Obisk TIC-a Podčetrtek - Objem Herbalije (2h) - Kosilo pri Amonu - Kopanje v Termaliji Relax (3h) - Degustacija na Domačiji Mramor

Trajanje 10:00 - 18:00

Enodnevno doživetje je namenjeno vsem, ki se radi predate opojem zelišč, vsem, ki ljubite sprostitev med termalnimi vrelci, kot tudi tistim, ki radi razvajate borbončice.

1
Trajanje 10:00 - 12:00

2 - urni objem Herbalije

Dobrodošlico v naših krajih, vam bomo zaželeli v prostorih TIC Podčetrtek in vas od tu usmerili na 2 - urno razvajanje na Domačijo Hernavs – Herbalija, kjer boste doživetje med zelišči pričeli z okušanjem zeliščnih likerjev in predstavitvijo domačije. Zeliščno popotovanje boste nadaljevali z degustacijo zeliščnih namazov, marmelad in osvežilnih zeliščnih napitkov. Na svežem zraku, ob ptičjim petjem, ter popolnim občutkom miru, boste uživali tudi na zeliščnoterapevtskem vrtu NATUR HERBALIJA, kjer je refleksna pot energije štirih elementov. Na Domačiji imajo tudi knajpov bazenček.

Herbalija

2
Trajanje 12:00 - 13:30

Kosilo na Domačiji Amon

Družina Amon želi gostom vedno ponuditi najboljše, naj gre za vino, hrano, športne aktivnosti ali nastanitev. Tu se boste umirili in se naužili narave. Ogledali si boste sožitje naravnih lepot in človeškega dela, ki ga  predstavlja čudovito urejeno golfišče z devetimi luknjami. Za razvajanje vseh čutov pa se boste na kulinarično popotovanje odpravili na Domačijo Amon, kjer vam bodo postregli s 3 - hodnim menujem.

Domačija Amon

3
Trajanje 13:30 - 16:30

MED TERMALNE VRELCE V TERMALIJO (3H)

Najprej se boste podali na sproščanje in razvajanje v okrilje Term Olimia, kjer se boste, odvisno od vremenskih razmer,  odločili za Wellness center Termalija ali termalni park Aqualuna. Zagotovo boste uživali in ustvarili nepozabne spomine.

Termalija

4
Trajanje 16:30 - 18:00

Degustacija in pogostitev na turistični kmetiji Mramor

Po razvajanju boste enodnevno doživetje zaključili na bližnji turistični kmetiji Mramor, kjer bodo poskrbeli za okusno pogostitev v spremljavi njihovih, večkrat nagrajenih vin. Postregli vam bodo s 3 vrstami vina in domačo ocvirkovko s koščki sira.

Mramor

KONTAKT

T: +386 (0)3 810 90 13
E: info@visitpodcetrtek.com