DARILNI BON ZA ROMANTIČNO DOŽIVETJE V PODČETRTKU

3 HODNO KOSILO PRI AMONU – RAZVAJANJE V TERMALIJI RELAX (3H) – DEGUSTACIJA VIN NA DOMAČIJI MRAMOR

Trajanje 12:00 - 18:30

Če bi tokrat želeli podariti nekaj drugačnega, nekaj neponovljivega in originalnega kupujete odlično darilo. Ta darilni bon je namenjen njej, njemu ali paru, ki mu želite, da ljubezensko zgodbo popestri v Podčetrtku z okolico. Enodnevno doživetje, ki ga podarjate je namenjeno vsem, ki radi preživite/preživijo čas s svojo ljubljeno osebo ob odlični hrani, termalnimi vrelci in vrhunskim vinom, ki ga ustvarjajo lokalni vinarji. 

Ob nakupu darilnega bona Vam ga skrbno natisnjenega in pakiranega v kuverti pošljemo na dom.

1
Trajanje 12:00 - 13:30

Kosilo na Domačiji Amon

Družina Amon želi gostom vedno ponuditi najboljše, naj gre za vino, hrano, športne aktivnosti ali nastanitev. Tu se boste umirili in se naužili narave. Ogledali si boste sožitje naravnih lepot in človeškega dela, ki ga  predstavlja čudovito urejeno golfišče z devetimi luknjami. Za razvajanje vseh čutov pa se boste na kulinarično popotovanje odpravili na Domačijo Amon, kjer vam bodo postregli s 3 - hodnim menujem.

Domačija Amon

2
Trajanje 14:00 - 17:00

RAZVAJANJE V TERMALIJI RELAX

Še pod vtisi Amonove kulinarike bosta svoje enodnevno doživetje nadaljevala v čudovitem ambientu  Wellnessa Termalije relax. Tu bosta uživala kar 3 ure in pozabila na vse okoli sebe ter se v čutih spet povezala ter nadoknadila čas, ko so bile stvari in ljudje okoli vaju bolj pomembni od vaju samih.

3
Trajanje 17:30 - 18:30

Degustacija in pogostitev na turistični kmetiji Mramor

Po razvajanju boste enodnevno doživetje zaključili na bližnji turistični kmetiji Mramor, kjer bodo poskrbeli za okusno pogostitev v spremljavi njihovih, večkrat nagrajenih vin. Postregli vam bodo s 3 vrstami vina in domačo ocvirkovko s koščki sira.

Mramor

KONTAKT

T: +386 (0)3 810 90 13
E: info@visitpodcetrtek.com