Podčetrtek Igra golfa in okusno domače kosilo na Domačiji Amon

IGRA GOLFA (9 LUKENJ) - KOSILO NA DOMAČIJI AMON

Trajanje 09:00 - 13:30

Družina Amon želi gostom vedno ponuditi najboljše, naj gre za vino, hrano, športne aktivnosti ali nastanitev. Tu se boste umirili in se naužili narave. Ogledali si boste sožitje naravnih lepot in človeškega dela, ki ga  predstavlja čudovito urejeno golfišče z devetimi luknjami. Za razvajanje vseh čutov vam bodo postregli s pristnim domačim kosilom.

1
Trajanje 09:00 - 12:00

GOLF IGRIŠČE PONUJA STIK Z NEOKRNJENO NARAVO IN SAMIM SEBOJ

Olimje se nahaja v slikoviti pokrajini ob reki Sotli, v čudovitem biseru neokrnjene narave. Sožitje naravnih lepot in človeškega dela predstavlja čudovito urejeno golfišče z devetimi luknjami. Sprehod med peščenimi in vodnimi pastmi devetih lukenj je pravi izziv, tu se boste soočili s samim seboj in se med igro globoko umirili, poleg tega pa tudi preverili svojo psihofizično pripravljenost.

2
Trajanje 12:00 - 13:30

Okusite dobrote ekološke hrane po starih domačih recepturah

Za razvajanje vseh čutov se boste odpravili na kulinarično popotovanje. Na Domačiji Amon vas bodo postregli z okusnim kosilom. Domačija je opremljena v rustikalnem stilu vinske kleti, oprema pa je iz vinogradniške in vinarske dediščine. Ponujajo hrano po starih domačih recepturah, velik poudarek pa dajejo na pripravo zdravih, ekoloških jedi. Amonova kmetija je dobitnik certifikata za ekološko kmetovanje, zato kuharji dobivajo surovine kar z domačega vrta, domače proizvode pa lahko kupite v njihovi trgovinici Pri babici.