Podčetrtek - Kozje Najine aktivne počitnice z razvajanjem

Obisk TIC-a Podčetrtek in sprehod do stolpa na Rudnici - Kosilo na domačiji Amon - Kopanje v Termah Olimia (3h) - Degustacija in pogostitev na turistični kmetiji

Trajanje 9:30 - 19:30

Parom, ki svoj prosti čas radi preživljajo aktivno, bo zagotovo všeč izlet, ki vodi do visokega razglednega stolpa na Rudnici in na kopanje v termah, poleg športnih aktivnosti pa v ospredje postavlja tudi kulinarična doživetja, pristno domače vzdušje in razvajanje z dobro hrano in pijačo. Razgibano in aktivno doživetje s ščepcem razvajanja.

1
Trajanje 9:30 - 12:30

Obisk TIC-a Podčetrtek in sprehod do stolpa na Rudnici

U prostorima TIC-a Podčetrtek dobit ćete sve potrebne informacije i  ljubazne savjete kamo krenuti dalje, a zasigurno će vas privući i neki od domaćih proizvoda lokalnih ponuđača koje nude u informativnom uredu. Bit ćete oduševljeni i izazovnim projektom, 40 metara visokim vidikovcem na Rudnici, koji je jedna od najzanimljivijih visinskih atrakcija u široj okolici i lijepa izletnička točka.

2
Trajanje 13:00 - 14:00

Kosilo na Domačiji Amon

Družina Amon želi gostom vedno ponuditi najboljše, naj gre za vino, hrano, športne aktivnosti ali nastanitev. Tu se boste umirili in se naužili narave. Ogledali si boste sožitje naravnih lepot in človeškega dela, ki ga  predstavlja čudovito urejeno golfišče z devetimi luknjami. Za razvajanje vseh čutov pa se boste na kulinarično popotovanje odpravili na Domačijo Amon, kjer vam bodo postregli s pristnim domačim kosilom.

 

3
Trajanje 15:00 - 18:00

KOPANJE V TERMAH OLIMIA (3H)

Najprej se boste podali na sproščanje in razvajanje v okrilje Term Olimia, kjer se boste, odvisno od vremenskih razmer,  odločili za Wellness center Termalia ali termalni park Aqualuna. Zagotovo boste uživali in ustvarili nepozabne spomine.

 

4
Trajanje 18:30 - 19:30

Degustacija in pogostitev na turistični kmetiji Mramor

Na bližnji turistični kmetiji si boste privoščili okusno pogostitev, da si naberete moči za naslednje podvige, ki vas še čakajo na doživetju. Posebej zanimiva je tudi degustacija večkrat nagrajenih vin lokalnega pridelovalca.