Podčetrtek UŽITEK IN RAZVAJANJE

IGRANJE GOLFA NA DOMAČIJI AMON – DOMAČIJA JELENOV GREBEN IN KOSILO – OGLED ČOKOLADNICE OLIMJE – RAZVAJANJE V WELLNESSU ORHIDELIA

Trajanje 10:00 - 19:00

Doživetje vas bo popeljalo po Podčetrtku in bližnji okolici, kjer boste spoznali štiri različne načine sproščanja: ob igranju golfa,  ob stiku z naravo in božanju jelenov, ob vonju omamnih ročno izdelanih čokoladnih pralinejev in  ob razvajanju v vrhunskem wellnessu.

1
Trajanje 10:00 - 12:00

OGLED DOMAČIJE AMON Z GOLF IGRIŠČEM TER DEGUSTACIJA VIN

Družina Amon želi gostom vedno ponuditi najboljše, naj gre za vino, hrano, športne aktivnosti ali nastanitev. Tu se boste umirili in se naužili narave. Ogledali si boste sožitje naravnih lepot in človeškega dela, ki ga  predstavlja čudovito urejeno golfišče z devetimi luknjami. Lahko se boste sami poskusili tudi v igranju golfa na dolge udarce. Sprehod med peščenimi in vodnimi pastmi devetih lukenj je pravi izziv, tu se boste soočili s samim seboj in se med igro globoko umirili. Za razvajanje vseh čutov pa se boste na kulinarično popotovanje odpravili na Domačijo Amon, kjer vam bodo pripravili degustacijo buteljčnih vin Amon.

2
Trajanje 12:00 - 14:00

HRANJENJE JELENOV IN PRISTNO DOMAČE KOSILO

Pod Olimsko goro, kjer se nahaja domačija Jelenov greben, je glavna posebnost zagotovo 100 glava čreda jelenov in muflonov, ki se prosto sprehajajo. Lahko jih hranite s koruzo in si jih ogledate povsem od blizu. Takšen pristen stik z divjimi živalmi zagotovo ne doživite vsak dan, zato bo vsakomur, predvsem pa otrokom, ostal v nepozabnem spominu. Na domačiji vas bodo prijazno sprejeli in vam razkazali njihove dejavnosti ter vam  povedali nekaj zanimivosti iz njihove zgodovine. V prodajalni z domačimi izdelki si boste lahko kupili kakšen izdelek za domov, okrepčali pa vas bodo tudi s pristnim domačim kosilom.

3
Trajanje 14:00 - 16:00

OGLED ČOKOLADNICE OLIMJE

Čokoladnica Olimje je družinsko podjetje, ki je obnovilo tradicijo pradedov, ki so že pred prvo svetovno vojno delovali na Dunaju. Danes ponujajo široko paleto čokoladnih izdelkov, ki se izdelujejo ročno. Od čokoladnih figur do pralinejev, od čokoladnih tablic in dražejev do raznovrstnih bombonjer, težko boste med izdelki izbrali najljubšega. Na voljo vam bo ogled izdelave z možnostjo nakupa ročno izdelanih pralin.

4
Trajanje 16:00 - 19:00

RAZVAJANJE V WELLNESSU ORHIDELIA

Najprestižnejši del Term Olimia, ki je prejel že 8 zaporednih nazivov Naj wellness v Sloveniji, bo v vas prebudil ljubezen do vašega telesa in duha. Razgibanost Wellnessa Orhidelia omogoča vsakemu gostu, da najde svoj intimni kotiček miru in sprostitve. Triurno razvajanje v wellnessu bo zagotovo prineslo vašemu telesu globoko sprostitev.