PODČETRTEK PENZION NATURA AMON

Privoščite si odlično kosilo in igro golfa (9 lukenj).

Družina Amon želi gostom vedno ponuditi najboljše, naj gre za vino, hrano, športne aktivnosti ali nastanitev. Njihova pestra ponudba vključuje: domačijo Amon, golf igrišče, trgovinico z domačimi izdelki in penzion Natura Amon.

Rustikalen videz, ekološka hrana in domače recepture

Za razvajanje vseh čutov se na kulinarično popotovanje odpravite na domačijo Amon. Opremljena je v rustikalnem stilu vinske kleti, oprema pa je iz vinogradniške in vinarske dediščine. Ponujajo hrano po starih domačih recepturah, velik poudarek pa dajejo na pripravo zdravih, ekoloških jedi. Amonova kmetija je dobitnik certifikata za ekološko kmetovanje, zato kuharji dobivajo surovine kar z domačega vrta, domače proizvode pa lahko kupite v njihovi trgovinici Pri babici.

Vodene degustacije izjemnih vin

Družinsko podjetje Amon je najstarejše zasebno vinarsko podjetje v Sloveniji, ki prideluje in polni vrhunska vina šmarsko-virštanjskega podokoliša. Degustacije vin v na domačiji Amon, opremljeni v stilu slovenske vinogradniške dediščine, so vedno nepozabno doživetje. Ponosni so, da vam vedno lahko ponudijo zadnjo letino iz vinarstva Amon kot tudi številna arhivska vina, ki jih imajo na zalogi. Degustacijo lahko spremljajo tudi okusni hladni prigrizki, vsa vina iz njihove ponudbe pa so na voljo tudi v lastni trgovinici.

Blagodejna sprostitev in počitek v naravi

Družina Amon želi gostom vedno ponuditi najboljše, naj gre za vino, hrano, športne aktivnosti ali nastanitev. Penzion Natura Amon se nahaja v oazi zelenja, kvalitetno pohištvo je narejeno iz naravnih materialov, barve pa blagodejno vplivajo na vaše ugodje in dobro počutje. Za najmlajše je urejeno otroško igrišče. Na voljo so tudi kolesa za kolesarjenje ali pa se odpravite na katero izmed številnih označenih pešpoti, ki vas bodo popeljale na raziskovanje najlepših kotičkov v okolici. Za avanturiste je na voljo tudi možnost najema parkirišča za avtodome.

Golf igrišče ponuja stik z neokrnjeno naravo in samim seboj

Olimje se nahaja v slikoviti pokrajini ob reki Sotli, v čudovitem biseru neokrnjene narave. Sožitje naravnih lepot in človeškega dela predstavlja čudovito urejeno golfišče z devetimi luknjami. Sprehod med peščenimi in vodnimi pastmi devetih lukenj je pravi izziv, tu se boste soočili s samim seboj in se med igro globoko umirili, poleg tega pa tudi preverili svojo psihofizično pripravljenost.

TIC-zanimivosti-galerija-DomacijaAmonGolf10-1091x727