KOZJE MOTEL RIBNIK KOZJE

Globoka sprostitev in umiritev z razgledom na ribnik  in zeleno okolico vas bo navdušila.

ČUDOVITA LOKACIJA S PESTRO PONUDBO

Globoka sprostitev duha in telesa vas čaka 14 km od Term Olimia, v središču neokrnjene narave Kozjanskega. Motel Ribnik se nahaja v središču Kozja. Nudijo možnost prenočitve v desetih moderno opremljenih sobah s 25 ležišči.

V restavraciji, piceriji in na letnem vrtu vam nudijo kozjanske specialitete, sladkovodne ribe z izbranim okusom, dnevne menije in nedeljska kosila ter posebno ponudbo domačih vin.

Na voljo pa so vam tudi številne aktivnosti: športni ribolov in pikniki ob ribniku, otroška igrala, izposoja koles, kolesarjenje in pohodništvo.

Miren počitek v objemu vode in zelenja

Kapacitete

Motel Ribnik z letnim vrtom stoji v neposredni bližini prijaznega trga, le korak do sedeža občine. Od avtobusne postaje do motela, ki bi ga bilo veselo vsako turistično središče, je minuta. V motelu vam je na voljo 28 ležišč v desetih moderno opremljenih sobah. Ob motelu je čudovit  ribnik z zeleno obalno preprogo. Za ribolov in rekreacijo, za oddih, sprehode, otroške igre, družabna srečanja. Pogled na zeleno pobočje Brediča spomni, da je Kozje skorajda v hribih, objeto z gozdovi in travniki z vseh strani. Z razkošjem tipičnih kozjanskih vasi, nove in stare arhitekture ter vedno privlačne etnološke dediščine, ki vas bo zagotovo pritegnila.

DODATNA PONUDBA

Poleg moderno opremljenih sob vam je na voljo tudi restavracija s 100 sedeži, pivnica s 60 sedeži ter letna terasa s 50 sedeži, ob prireditvah ali večjih skupinah lahko postrežejo tudi do 200 gostov, nudijo catering do 300 oseb.