PONUDBA TURISTIČNIH VAVČERJEV

JELENOV GREBEN

četrtek, 11. junij 2020

Pod Olimsko goro, kjer se nahaja domačija Jelenov greben, je glavna posebnost zagotovo 100 glava čreda jelenov in muflonov, ki se prosto sprehajajo.

Preberi več

APARTMAJI SOLE

četrtek, 11. junij 2020

Apartmaji Sole se nahajajo v neposredni bližini vodnega parka Aqualuna, do katerega se lahko sprehodite. Okolica vam ponuja veliko možnosti za rekreacijo v naravi.

Preberi več

DOMAČIJA HERNAVS - HERBALIJA

sreda, 10. junij 2020

Na več kot 120 let stari in lepo obnovljeni domačiji vas bodo razvajali z razkošjem miru in neokrnjene narave ter vam nudili sprostitev v prijetnem podeželskem apartmaju Kašča in v Sončni izbi s finsko/zeliščno savno, navdušili pa vas bodo tudi z njihovo posebnostjo zeliščno-terapevtskim vrtom.

Preberi več

APARTMAJI EMA

ponedeljek, 01. junij 2020

Apartmaji Ema vam nudijo sodobno urejene apartmaje, za udobno in lahkotno bivanje v enem od najlepših in najbolj prijaznih delov Slovenije. Prijetni gostitelji obljubljajo, da se boste zaradi dobre energije vsako jutro prebudili kot prerojeni in se zato z veseljem vračali k njim.

Preberi več

DOMAČIJA HALER

petek, 29. maj 2020

Za prijetno bivanje v objemu narave bodo gostitelji Domačije Haler poskrbeli skrbno urejenimi sobami in apartmaji, ki se nahajajo tik ob gozdu. Njihov kompleks obsega 5 dvoposteljnih sob, 3 dvoposteljne sobe z dodatnim ležiščem, 4 apartmaje s 4-imi ležišči in 2 apartmaja s 6-imi ležišči. Vse sobe so opremljene s kopalnico, manjšim hladilnikom in televizijo, vsi apartmaji pa z manjšo kuhinjo. Za večje udobje so vse sobe klimatizirane.

Preberi več

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.