DOMAČIJA HALER

Objavil/a Visit Podčetrtek | 29. 05. 2020 |

Za prijetno bivanje v objemu narave bodo gostitelji Domačije Haler poskrbeli skrbno urejenimi sobami in apartmaji, ki se nahajajo tik ob gozdu. Njihov kompleks obsega 5 dvoposteljnih sob, 3 dvoposteljne sobe z dodatnim ležiščem, 4 apartmaje s 4-imi ležišči in 2 apartmaja s 6-imi ležišči. Vse sobe so opremljene s kopalnico, manjšim hladilnikom in televizijo, vsi apartmaji pa z manjšo kuhinjo. Za večje udobje so vse sobe klimatizirane.

Miren družinski oddih in sproščeno bivanje

V objemu zelenja, na prelepi Domačiji Haler, kjer že več kot 20 let varijo domače pivo, vam bodo ponosno ponudili svoje domače svetlo, temno in mešano pivo ali svež radler, ki so ga obogatili z okusom limete. Vse radovedne in vedoželjne pa bodo povabili še na ogled postopka varjenja piva v njihovi mini pivovarni  ali na degustacijo.Poleg vrčka piva in dobre domače kapljice vam bodo v restavraciji pripravili tudi pester izbor jedi. Postregli vam bodo tako s hišnimi specialitetami in jedmi po naročilu, da se boste počutili prijetno in sproščeno, kot na obisku pri prijateljih.

Kapacitete

Vse sobe so opremljene s kopalnico, manjšim hladilnikom in  televizijo, vsi apartmaji pa z manjšo kuhinjo. Za večje udobje so vse sobe klimatizirane. Domačija Haler je nadvse primerna za družinski oddih, saj se bodo otroci zagotovo zabavali na zunanjem igrišču z gugalnicami in vrtiljaki, ob gozdu pa se boste razgibali na velikem igrišču za košarko in nogomet in se naužili svežega zraka. Za prijetno bivanje v objemu narave bodo gostitelji poskrbeli s skrbno urejenimi sobami in apartmaji, ki se nahajajo tik ob gozdu. Naenkrat lahko prenočijo 45 oseb, saj njihov kompleks obsega 5 dvoposteljnih sob, 3 dvoposteljne sobe z dodatnim ležiščem, 4 apartmaje s 4-imi ležišči in 2 apartmaja s 6-imi ležišči.

PONUDBA DOMAČIJE HALER:

Vnovčenje dveh turističnih bonov (2 x 200€) vključuje 6 nočitev z zajtrkom, za dve osebi. Vključena je tudi turistična taksa.

Informacije in rezervacije:
info@haler-sp.si ali 03 812 12 00

!POMEMBNO!

Vsi turistični ponudniki na Destinaciji Podčetrtek so v zavezi, da ne bodo dvigovali ali drugače prilagajali cen nastanitev za turiste, ki bodo koristili turistične bone. Le-ti so namenjeni koriščenju storitev in s tem podpori gospodarstvu.  

TIC-nastanitve-galerija-Haler8-1091x727

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.