APARTMAJI EMA

Objavil/a Visit Podčetrtek | 1. 06. 2020 |

Apartmaji Ema vam nudijo sodobno urejene apartmaje, za udobno in lahkotno bivanje v enem od najlepših in najbolj prijaznih delov Slovenije. Prijetni gostitelji obljubljajo, da se boste zaradi dobre energije vsako jutro prebudili kot prerojeni in se zato z veseljem vračali k njim.

POČUTITE SE KOT DOMA

Apartmaji Ema Vam nudijo sodobno urejene apartmaje, ki Vam nudijo ugodnost in lahkotnost bivanja v enem od najlepših in najbolj prijaznih delov v Sloveniji.

Nahajajo se v neposredni okolici Podčetrtka, kjer se lahko odpravite na vsako Vašo dogodivščino z kolesom ali pa podate kar peš. Poleg prenočišč vam lahko uredijo tudi karte za različne dogodke ter atrakcije, ki se odvijajo v Podčetrtku z okolico. Počutje, zdravje in energija ki ga oddaja kraj Vam bo zagotovo ostal v spominu še na mnoga leta.

Za Vas imajo razpoložljive apartmaje, v katerih lahko biva od 2 do 7 oseb. Za koriščenje vavčerjev so se odločili, da jih boste lahko koristili v isti meri kot je bilo prej.

SODOBNA OPREMA ZA VEČJE UDOBJE

Vse enote so klimatizirane in vključujejo televizijo, nekatere pa se ponašajo s teraso in/ali balkonom. Kuhinja nudi pečico in hladilnik. Zasebna kopalnica je opremljena s kadjo ali prho. Za posteljnino je poskrbljeno. Za prijetno druženje ob dobri hrani vam je na voljo tudi žar. Apartmaji Ema se nahajajo v Podčetrtku, le 2 km oddaljeni od Term Olimia.

PONUDBA APARTMAJEV EMA:

Vnovčenje 1 turističnega bona za 200€ vključuje 4 nočitve  v apartmaju Family (5 oseb).
Turistična taksa se doplača pri ponudniku in ni vključena v turistični bon.

Informacije in rezervacije:
uros.brundic@gmail.com ali 031 715 007 / 031 706 554

!POMEMBNO!

Vsi turistični ponudniki na Destinaciji Podčetrtek so v zavezi, da ne bodo dvigovali ali drugače prilagajali cen nastanitev za turiste, ki bodo koristili turistične bone. Le-ti so namenjeni koriščenju storitev in s tem podpori gospodarstvu.  

TIC-nastanitve-galerija-ApartmajiEma3-1091x727

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.