DOMAČIJA HERNAVS - HERBALIJA

Objavil/a Visit Podčetrtek | 10. 06. 2020 |

Na več kot 120 let stari in lepo obnovljeni domačiji vas bodo razvajali z razkošjem miru in neokrnjene narave ter vam nudili sprostitev v prijetnem podeželskem apartmaju Kašča in v Sončni izbi s finsko/zeliščno savno, navdušili pa vas bodo tudi z njihovo posebnostjo zeliščno-terapevtskim vrtom.

Domačnost in udobje za sožitje z naravno energijo

Domačija Hernavs - Herbalija se nahaja v majhni vasici Virštanj, približno 7 km od Podčetrtka in Term Olimia. Domačija, ki je kategorizirana s štirimi jabolki, kar je najvišji znak kakovosti turistične kmetije, se nahaja na območju Kozjanskega regijskega parka. Na več kot 120 let stari in lepo obnovljeni domačiji vas bodo razvajali z razkošjem miru in neokrnjene narave ter vam nudili sprostitev v prijetnem podeželskem apartmaju Kašča in v Sončni izbi s finsko/zeliščno savno, navdušili pa vas bodo tudi z njihovo posebnostjo zeliščno-terapevtskim vrtom.

S tradicionalnimi recepturami do zdravilnih učinkov

Toplina panonskega sonca in mehkoba kozjanskih gričev sta nam poklonila neokrnjene sadove narave. Na več kot 120 let stari domačiji HERNAVS - HERBALIJA, se jih trudiJo tudi ohranjati.  Njihova zelišča, začimbnice, povrtnine in sadje so skrbno pridelani na ekološki način. S tradicionalnimi recepturami je ohranjena polnost njihovih zdravilnih učinkovin in prvovrstni okusi. Katkina trgovinca vabi z zeliščnimi čaji, likerji, namazi, sirupi, marmeladami, tinkturami, mazili…

Kapacitete

Apartma Kašča in Sončna izba ponujata domačnost in udobje tistim turistom, ki si želijo miru, sprostitve in zasebnosti. Apartma omogoča udobje dvema osebama, možno pa je namestiti tudi dodatno ležišče. Popolnost sprostitve, intimnost užitkov, toplino sonca in pogled v spokojnost neokrnjene narave Kozjanskega vam nudi sončna izba s finsko/ zeliščno savno. Popolnost zaužijete tudi z domačimi zeliščnimi čaji in kozjanskimi jabolki. Apartma v rustikalnem podeželskem slogu vključuje kuhinjo, dnevno sobo s spalnico, kopalnico in teraso s pogledom na vinograde ter okolico. Brezplačen brezžični internet je dostopen v vseh predelih.

PONUDBA DOMAČIJE HERNAVS - HERBALIJA:

Vnovčenje enega turističnega bona (1 x 200€) vključuje vključuje 2 nočitvi v Apartmaju Herbalija**** s sončno izbo.
V ponudbo je vključena tudi dobrodošlica in prvi zajtrk.
Turistična taksa se doplača pri ponudniku in ni vključena v turistični bon.


Informacije in rezervacije:
info@herbalija.si ali 03 812 12 00

!POMEMBNO!

Vsi turistični ponudniki na Destinaciji Podčetrtek so v zavezi, da ne bodo dvigovali ali drugače prilagajali cen nastanitev za turiste, ki bodo koristili turistične bone. Le-ti so namenjeni koriščenju storitev in s tem podpori gospodarstvu. 

TIC-nastanitve-galerija-DomačijaHernavs5-1091x727

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.