APARTMAJI SOLE

Objavil/a Visit Podčetrtek | 11. 06. 2020 |

Apartmaji Sole se nahajajo v neposredni bližini vodnega parka Aqualuna, do katerega se lahko sprehodite. Okolica vam ponuja veliko možnosti za rekreacijo v naravi.

Miren oddih v bližini vodnega parka

Apartmaji Sole se nahajajo v neposredni bližini vodnega parka Aqualuna, do katerega se lahko sprehodite. Na voljo so vam trije sodobno urejeni apartmaji: dva apartmaja za štiri osebe ter en apartma za 6 oseb. Prijazni gostitelji, ki bodo skrbeli za vaše dobro počutje, vam nudijo možnost nakupa kopalnih kart po znižanih cenah, brezplačno uporabo koles in možnost uporabe žara.

Kapacitete

Na voljo so trije prijetno opremljeni apartmaji, kjer se boste počutili kot doma:

  • Apartma Terra za štiri osebe (2+2), ki se nahaja v pritličju, ima ločeno spalnico in dnevni prostor ter ločeno kuhinjo z jedilnico. Apartma ima tudi veliko pokrito teraso s kaminom.
  • Moderno urejen apartma Aqua za štiri osebe (2+2), ki se nahaja v prvem nadstropju, z ločeno spalnico ter kuhinjo z dnevnim prostorom in balkonom ter majhno teraso.
  • Barvit apartma Natura za šest oseb (2+2+1+1), ki se prav tako nahaja v prvem nadstropju, ima dve ločeni spalnici, kuhinjo z dnevnim prostorom ter kopalnico in majhno teraso.

PONUDBA APARTMAJEV SOLE:

Apartma za 4 osebe stane 55,00€/noč
Apartma za 6 oseb stane 65,00€/noč

Turistična taksa se doplača pri ponudniku in ni vključena v turistični bon.

Informacije in rezervacije:
www.sole.si in 031 888 500

!POMEMBNO!

Vsi turistični ponudniki na Destinaciji Podčetrtek so v zavezi, da ne bodo dvigovali ali drugače prilagajali cen nastanitev za turiste, ki bodo koristili turistične bone. Le-ti so namenjeni koriščenju storitev in s tem podpori gospodarstvu.  
TIC-nastanitve-galerija-Sole5-1091x727

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.