JELENOV GREBEN

Objavil/a Visit Podčetrtek | 11. 06. 2020 |

Pod Olimsko goro, kjer se nahaja domačija Jelenov greben, je glavna posebnost zagotovo 100 glava čreda jelenov in muflonov, ki se prosto sprehajajo.

Hranjenje jelenov, nepozabno doživetje

Pod Olimsko goro, kjer se nahaja domačija Jelenov greben, je glavna posebnost zagotovo 100 glava čreda jelenov in muflonov, ki se prosto sprehajajo. Lahko jih hranite s koruzo in si jih ogledate povsem od blizu. Takšen pristen stik z divjimi živalmi zagotovo ne doživite vsak dan, zato bo vsakomur, predvsem pa otrokom, ostal v nepozabnem spominu.

Pristna domača hrana v družbi vrhunskih vin

Le nekaj 10 metrov nad Olimskim samostanom se nahaja Jelenov greben, kjer družina Ježovnik skupaj z osebjem vedno znova pripravlja presenečenja za svoje goste. Med njihovimi številnimi dejavnostmi je vsekakor zelo prepoznavna kulinarika. V rustikalno opremljeni restavraciji, vam prijazno osebje nudi pristno domačo obsoteljsko-kozjansko hrano, jelenje in gobje specialitete, v vinoteki pa imajo tudi pestro izbiro vrhunskih vin iz vse Slovenije. Sami pečejo svoj kruh, tako da prijetna aroma po sveže pečenem kruhu daje restavraciji še posebno domačnost.

PONUDBA JELENOVEGA GREBENA:

Ponudba:

  • Vnovčenje 1 turističnega bona za 200€ (vrednost ponudbe 196,00€) vključuje 4 nočitve z zajtrkom za 1 osebo.
  • Vnovčenje 1 turističnega bona za 200€, vključuje 2 nočitvi z zajtrkom za 2 osebi v dvoposteljni sobi.
Obe ponudbi vključujeta neomejeno koriščenje Wellnessa Lara z izposojo kopalnega plašča, brisač, v wellnessu so na voljo tudi napitki in sveže sadje.


Turistična taksa se doplača pri ponudniku in ni vključena v turistični bon.

Informacije in rezervacije:
info@jelenov-greben.si ali 03 582 90 46

!POMEMBNO!

Vsi turistični ponudniki na Destinaciji Podčetrtek so v zavezi, da ne bodo dvigovali ali drugače prilagajali cen nastanitev za turiste, ki bodo koristili turistične bone. Le-ti so namenjeni koriščenju storitev in s tem podpori gospodarstvu. 

rsz_wellness

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.