Eventi

Podčetrtek BREZPLAČNA POLETNA JOGA NA PROSTEM - JOGA ZA ZDRAV UM I...

Ob 8.30 na Atletskem stadionu Podčetrtek. Oprema: primerna oblačila, voda in blazina. Vadbo bo vodila certificirana učiteljica joge Monja Gobec.

Entrata gratuita

Podčetrtek KLOPOTČEVA SOBOTA NA VIRŠTANJU

Društvo vinogradnikov Virštanj - Kozjansko v sodelovanju z Gostiščem Banovina, vabi na Klopotčevo soboto, 4. 8. 2018 ob 18.00. Potekal bo kulturni program s postavitvijo klopotca, točenje vin virštanjskih vinogradnikov in zabava z Ansamblom Jug.

Entrata gratuita

Kozje LESKOVŠKOVA NEDELJA

Kulturno društvo Zagorje vabi na Leskovškovo nedeljo, 5. 8. 2018. Maše bodo ob 8.00, 9.00 in 10.00 v Zagorju pri Lesičnem

Entrata gratuita

Bistrica ob Sotli ROMANJE NA PRAZNIK MARIJE SNEŽNE NA SVETIH GORAH

Maše ob 9.30 in ob 11.00 v cerkvi Svetogorske Matere Božje na Svetih Gorah v Bistrici ob Sotli.

Entrata gratuita

Podčetrtek DEGUSTACIJA ZELIŠČNIH PROIZVODOV

Društvo zeliščarjev Olimje vabi 5. 8. 2018 ob 15.00 na samostansko dvorišče v Olimje na degustacijo zeliščnih produktov izpod rok članic in članov društva. Predstavili se bodo na stojnicah z dobrotami kot so: zeliščni kolači, kruhki, mafini, namazi,...

Entrata gratuita

Podčetrtek ČAROVNICA MICA IN SEVERNA ZVEZDA

Dežela pravljic in domišljije - Koča pri čarovnici v Olimju, vabi na ogled igrane lutkovne predstave avtorice knjige Urške Krempl. V primeru slabega vremena, bo dogodek odpovedan. Vstopnina: odrasli (od 15let dalje) 3€, otroci (od 3 - 15 let) 2€, do 3 let brezplačno.

3,00 €

Podčetrtek ŽUPNIJSKO ŽEGNANJE IN DAN ŽUPNIJE

Župnija Podčetrtek vabi v nedeljo, 12. 8. 2018 na župnijsko žegnanje in dan župnije. Maša bo ob 10.00 v cerkvi Sv. Lovrenca v Podčetrtku.

Entrata gratuita

Podčetrtek PRAZNOVANJE MARIJINEGA VNEBOVZETJA

Župnija Olimje vabi na praznovanje Marijinega vnebovzetja v Olimje. Ob 18.00 bo priložnost za sveto spoved, ob 19.00 bo sveta maša, ki jo bo vodil g. dekan Jože Rogač iz Podčetrtka.

Entrata gratuita