Pravno obvestilo in informacije spletnega mesta

Vse pravice, vseh spletnih strani https://www.visitpodcetrtek.com/ so pridržane. Vse informacije in gradiva, tako pisna kot slikovna, na spletnih straneh https://www.visitpodcetrtek.com/ so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine Turizma Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ, Škofja gora 1, 3254 Podčetrtek (v nadaljevanju Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ), ter z njo povezanih pogodbenih partnerjev, katerih vsebine so vključene v spletne strani https://www.visitpodcetrtek.com/.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ, spoštuje in varuje vašo zasebnost. Ko brskate po spletnih straneh https://www.visitpodcetrtek.com/ ste anonimni, osebnih podatkov ne zbiramo, razen v primeru, ko privolite v uporabo piškotkov (več o uporabi piškotkov na spletnih straneh https://www.visitpodcetrtek.com/ si lahko preberete na strani z obrazložitvijo delovanja piškotkov). Za namene statistike si Turizem Podčetrtek, Bistrica ob sotli in Kozje, GIZ pridržuje zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika.

Neglede na navedbo v prejšnjem odstavku, se ob vsakem obisku spletnih strani https://www.visitpodcetrtek.com/ na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniške datoteke spletnega strežnika (npr. IP številka - številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu). Svetovni splet namreč deluje tako, da se na spletnem strežniku, kjer gostuje spletna stran, beležijo določeni podatki o obisku spletnih strani, kot so IP številka, verzija brskalnika, čas obiska in podobno. Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ in njeni pooblaščeni izvajalci tako zbranih podatkov ne obdelujejo posebej in jih ne povezujejo z drugimi podatki.

Pri nekaterih razdelkih naše spletne strani, nam boste zaradi korespondence, registracije na spletnih straneh, povpraševanja, izpolnjevanja obrazca za prejemanje novic, prejemanja promocij, prejemanja obvestil, nakupa, ali sodelovanja v spletnih nagradnih igrah zaupali svoje osebne podatke. Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ kot upravljavec osebnih podatkov jamči in se obvezuje, da bo osebne podatke varovala kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje. Podatke, ki nam jih posredujete, ne bomo razkrili tretjim ali nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili in obdelovali zgolj v namen s katerim ste nam jih posredovali.

Prejete osebne podatke bomo obdelovali do zaključka trajanja pogodbene obveze, oz. dokler imamo legitimni interes obdelave teh podatkov, oz. dokler nam to narekuje zakonska podlaga. V primeru naročila na prejemanje raznih novic, promocij in obvestil, bomo vaše osebne podatke obdelovali do vašega preklica. V primeru sodelovanja v nagradnih igrah, bomo vaše osebne podatke obdelovali do roka navedenega v okviru posamezne nagradne igre.

Od prejemanja novic, promocij in obvestil, se lahko odjavite kadarkoli, in sicer tako, da v prejetem elektronskem sporočilu kliknete na označeno povezavo ali pa tako, da pošljete elektronsko sporočilo na tic@podcetrtek.si, oz. pošljete pisno odjavo na naslov Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ, Škofja gora 1, 3254 Podčetrtek.

V primeru, da se želite seznaniti katere vaše osebne podatke obdelujemo ter za katere namene, oz. želite uveljavljati katerega od zakonskih zahtevkov v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov (seznanitev, omejitev, izbris, popravek, prenos podatkov ali podajanje ugovora), pošljite elektronsko sporočilo na tic@podcetrtek.si, oz. pošljite pisni zahtevek na naslov Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ, Škofja gora 1, 3254 Podčetrtek.

Zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja in izboljšanja uporabniške izkušnje, spletna stran vsebuje t.i. piškote (cookies), več o tem si lahko preberete na strani z obrazložitvijo delovanja piškotkov.

Prostor v katerem se nahaja strežnik spletne strani, je ustrezno fizično varovan.

Zasebnost in varnost osebnih podatkov pooblaščenih izvajalcev, oz. obdelovalcev Turizma Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ.

Gooya d.o.o. je vzdrževalec, skrbnik in gostitelj spletnega mesta https://www.visitpodcetrtek.com/ in v skladu s pogodbo s Turizmom Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ in za Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje opravlja naloge glede vzdrževanja in nadgradenj portala. Gooya d.o.o. in morebitna druga zunanja podjetja, ki opravljajo za Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ določene aktivnosti v okviru portala ter v zvezi z obdelavo osebnih podatkov in s katerimi imajo Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ sklenjeno pogodbo, se zavežejo, da obdelujejo osebne podatke samo v okviru pooblastil Turizma Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ ter jih ne obdelujejo in ne smejo obdelovati za noben drug namen.

Opozorilo glede nepooblaščene ali nepravilne uporabe

Zaradi varnostnih razlogov, kot tudi zaradi zagotovitve nemotene uporabe vsem uporabnikom, Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ uporablja programe za spremljanje prometa in za identifikacijo nepooblaščenih poskusov nalaganja ali spreminjanja informacij ali kakšnega drugačnega načina povzročanja škode. V primeru pooblaščenih zakonitih preiskav in skladno s potrebnimi zakonitimi postopki se lahko uporabijo informacije iz teh virov za identifikacijo posameznikov.

Izključitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletnih straneh https://www.visitpodcetrtek.com/ so informativne narave. Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost objavljenih podatkov, vendar za njihovo točnost in celovitost ne prevzema nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katerekoli informacije, produkta ali opisanega postopka.

Niti Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ, niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ ne more biti odgovoren za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, do katere je mogoče dostopati do spletne strani https://www.visitpodcetrtek.com/, zaradi uporabnikovega obiska spletne strani ali kakršnekoli njene uporabe. Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ ni odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani.

Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletne strani https://www.visitpodcetrtek.com/ kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Zunanje povezave

Zaradi prikladnosti ali promocije, lahko nekatere spletne strani ali podstrani https://www.visitpodcetrtek.com/ vsebujejo povezave na različne zunanje strani, kot so na primer druga internetna spletišča, posamezne strani ali drugi viri. Za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav ne odgovarjamo, prav tako uporabniki spletne strani https://www.visitpodcetrtek.com/ ne morejo domnevati, da spletne strani zunanjih povezav spoštujejo enaka načela glede spoštovanja zasebnosti in varstva osebnih podatkov, kot se jih drži Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost Turizma Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ za vse primere izključena.

Avtorske pravice

Te spletne strani vsebujejo materiale, ki so zaščiteni po avtorskem pravu. Za te materiale sodelujoči avtorji oziroma drugi nosilci avtorskih pravic obdržijo pravice reprodukcije ali redistribucije. Za vse osebe, ki reproducirajo ali redistribuirajo te informacije, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahtevajo avtorji oziroma nosilci avtorskih pravic. Tako zaščiteni materiali pa se kljub temu lahko citirajo in uporabljajo dobroverno, skladno s predpisi o avtorskih pravicah.

Objave obiskovalcev spletnih strani https://www.visitpodcetrtek.com

Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ ni odgovoren za osebna mnenja, komentarje, ocene ali neprimerne vsebine prisotne na straneh https://www.visitpodcetrtek.com, ki so objavljene s strani obiskovalcev teh spletnih strani.

Zapisi navedeni v prejšnjem odstavku na spletnih straneh https://www.visitpodcetrtek.com so odraz avtorjeve osebne ocene in mnenja, in ne predstavljajo stališča Turizma Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ.

Pridržujemo si pravico, da po svoji presoji in brez pojasnila odstranimo ali spremenimo katerikoli zapis, objavljen na spletnih straneh https://www.visitpodcetrtek.com, ki kakorkoli krši pravice drugih ali je na kakršenkoli način nezakonit, žaljiv, sramotilen, vulgaren ali kakorkoli drugače sporen.

Nepričakovani oglasi

Ob obisku naših spletnih strani lahko vaš internetni brskalnik proizvaja nepričakovane oglase. Te oglase najverjetneje proizvajajo druge internetne strani ali druga programska oprema, ki je nameščena na vašem računalniku. Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, GIZ ne odobrava in ne priporoča produktov ali storitev, ki se prikazujejo preko nepričakovanih oglasov na vašem računalniku, med obiskovanjem naših spletnih strani.

Nagradne igre na Facebook.com

Organizator nagradnih iger in podeljevalec nagrad je uredništvo spletnega profila Turizma Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje na Facebook.com.
Udeleženec nagradne igre in prejemnik nagrade je lahko le fizična oseba s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki se strinja s pogoji uporabe portala Facebook.com in s pravili nagradne igre. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni organizatorja nagradne igre in zaposleni v podjetjih, ki kakor koli sodelujejo pri izvedbi nagradne igre. Uporabnik spletnega družabnega omrežja Facebook.com, ki mu je všeč profil na Facebooku, lahko sodeluje v nagradni igri.

 

  • Promocija  turistične ponudbe celotnega turističnega območja
  • Koordiniranje in obveščanje javnosti o organiziranih prireditvah v občinah, ozaveščanje ter spodbujanje lokalnega prebivalstva za pozitiven odnos do turistov in turizma
  • Trženje turistične ponudbe na ravni turističnega območja
  • Informacijsko – turistična dejavnost
  • Upravljanje Večnamenske športne dvorane Podčetrtek
  • Kontakt

 

V primeru vprašanj v zvezi z varstvom vaših osebnih podatkov pri uporabi te spletne strani ter tudi v primeru ostalih vprašanja v zvezi s to spletno stranjo, pošljite elektronsko sporočilo na info@visitpodcetrtek.si.

Spremembe pravnega obvestila spletnega mesta na https://www.visitpodcetrtek.com