AKTIVEN DAN ZA MLADE DRUŽINE

Provoščite si dan izvrstne kulinarike, posladkajte se v bližnji čokoladnici in si izberite svoje najljubše praline. Pokukajte še tja, kjer se skrivajo pravljični junaki in zaključite dan z zabavno igro footgolfa.

35,00 €
Preberi več

Kozjansko DALEČ STRAN NA KOZJANSKO MED ČAROVNICE IN ČOKOLADO, DA BO DAN ČAROBEN IN SLADEK ZA VSO DRUŽINO

Mamice, očki in otroci, POZOR. Na Kozjansko vabijo čarovnice, pregrešno dobra čokolada, čebelice in vesolje v 360°. Enodnevni izlet kot je ta, bo vašo družino še bolj povezal in vsem članom pričaral nepozabne spomine za katere verjamemo, da jih boste za večno ujeli tudi v objektiv.

37,00 €
Preberi več

Podčetrtek - Kozje Daleč stran v objem zelišč, termalnih vrelcev in kulinaričnih razvajanj

Enodnevno doživetje je namenjeno vsem, ki se radi predate opojem zelišč, vsem, ki ljubite sprostitev med termalnimi vrelci, kot tudi tistim, ki radi razvajate borbončice.

65,00 €
Preberi več

Obsotelje, Kozjansko DALEČ STRAN VABITA OBSOTELJE IN KOZJANSKO Z DEGUSTACIJO BELGIJSKIH PIV

Če želite doživeti vso pestrost in raznolikost Obsotelja in Kozjanskega in ste poleg naravnih lepot tudi ljubitelj piva, je ta enodnevni izlet kot nalašč za vas. Doživetje boste pričeli na najbolj grajskem gradu med gradovi na slovenskem, grlo vlažili med degustacijo piva, spoznali samostan Olimje in končali med spoznavanjem in hranjenjem jelenov. Nepozabna dogodivščina je le klik stran.

35,00 €
Preberi več

DALEČ STRAN, KJER JE DOMA DRUŽINSKO VESELJE

Sladek pričetek v čokoladnici Olimje bo energijska popotnica za dan, poln doživetij! Od hranjenja prikupnih jelenov, slastnega kosila, do lova za grajskim zakladom in ogleda vesolja. “Mami, oči, kdaj gremo spet?”

40,00 €
Preberi več

Kozjansko DALEČ STRAN, KJER JE DOMA IZJEMNA KULINARIKA

Hrana, ki jo pridelajo pridne roke lokalnih ponudnikov; vino, ki zori na sončnih vinorodnih pobočjih, in belgijsko pivo kot posebnost gostoljubne vasice. Spoznajte nove izjemne okuse in se prepustite gurmanskemu popotovanju!

55,00 €
Preberi več

DALEČ STRAN, KJER JE DOMA IZVRSTNOST OKUSOV

Svežemu začetku dneva bo sledila posebna digitalno-virtualna in degustacijska izkušnja spoznavanja vinogradništva. Navdušila vas bo sveža sezonska in lokalna kulinarična ponudba, za popoln gurmanski potep pa še doživetje vinske pravljice ob domačem narezku.

60,00 €
Preberi več

DALEČ STRAN, KJER JE DOMA KULTURA IN ŽIVLJENJE

Od čudovitega trškega jedra, skozi katerega govori bogata zgodovina, do pogleda na živost čebelnjaka … Sladkanje ob medeni degustaciji in pristna domača obsoteljsko-kozjanska hrana na idilični lokaciji bodo izkušnjo še izpopolnili. “Kakšen dan!” boste rekli.

35,00 €
Preberi več

DALEČ STRAN, KJER JE DOMA NEOKRNJENA NARAVA

Sprehod po dišečem sadovnjaku, malica z lokalnimi dobrotami iz culice, razgled po Kozjanskem, tišina zelenih gozdov in prostranih travnikov … Nato pa še dodaten vir energije v zeliščnoterapevtskem vrtu. Prerojeni in umirjeni boste dan zaključili s hrano, ki diši kot pri babici doma in je slastna kot spomin na najboljša kosila.

56,00 €
Preberi več

DALEČ STRAN, KJER JE DOMA PRAVLJIČNO DRUŽINSKO DOŽIVETJE

Raziskujte, kako nastanejo piškoti, marmelade, sokovi in leseni ali keramični izdelki. V pustolovskem duhu se sprehodite po Deželi pravljic in domišljije, razveselite se ob razposajenem mukanju krav, slastnem zamrznjenem jogurtu Frozi in pici, naravnost iz krušne peči. 

35,00 €
Preberi več

DEGUSTACIJA V HIŠI VIN EMINO - 5 VIN in DOMAČE SUŠENE DOBROTE

Ko želite nekaj več, kot le kozarec vina. Ko si želite čutnega doživetja.

15,00 €
Preberi več

Podsreda DEGUSTACIJE V GOSTILNI PURE

Staro trško gostilno v Podsredi, preurejeno v belgijsko pivnico vodi družina Van Quaethem, ki je prinesla svoj pridih tudi na Kozjansko.

7,00 €
Preberi več

DIVJA ZELIŠČNA DELAVNICA

Srečali se boste z edinstvenim bogastvom neokrnjene okoliške narave - spoznavali divje užitne ter zdravilne rastline, jih nabirali in na koncu pripravili divje - gojeno kosilo, ki bo skupek dragocenega rastlinja ter ekološko pridelanih dobrin. Pokukajte v zaprašeno zakladnico znanja, ki z novimi dognanji omogoča visoko kakovost bivanja in odgovornost do okolja kot do samega sebe. Pridite po svoj slasten košček divjine!

33,00 €
Preberi več

FOOTGOLF (med tednom)

Združite strast nogometa in preciznost golfa

8,00 €
Preberi več

Kozjansko FOOTGOLF (vikend)

Združite strast nogometa in preciznost golfa

12,00 €
Preberi več

LEMBERG Z MUZEJEM NA ROTOVŽU

Pestra in tisočletna zgodovina nekdaj slavnega srednjeveškega trga Lemberg in njegova unikatna zgodba sta se ohranili vse do danes in sta predstavljeni v muzeju na Rotovžu

4,00 €
Preberi več

LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA

Pogumen in plemenit vitez brani grad Podsreda pred najhujšimi osvajalci, roparji in drugimi nepridipravi, tokrat pa se je znašel pred veliko uganko ...

12,00 €
Preberi več

MED VINOGRADI VRIŠTANJA

Pristno doživetje vinorodnega Virštanja, nadgrajeno z virtualnim doživetjem tradicije vinogradništva in vinarstva ter najbolj originalnimi okusi, je nuja in mana za vse gastronomske navdušence.

70,00 €
Preberi več

MUZEJ BAROKA S KALVARIJO

Doživite temeljit vpogled v kiparsko ustvarjanje v sredini 18. stoletja.

5,00 €
Preberi več

OBISK KOČE PRI ČAROVNICI Z DEŽELO PRAVLJIC IN DOMIŠLJIJE

Tamkajšnji pravljični junaki že težko pričakujejo vaš obisk.

4,00 €
Preberi več

ODDIH ZA DVA

Provoščite si dan le za vaju. Sprehodite se skozi vas Olimje in odkrijte skrite kotičke, ki so zagotovo vredne obiska. Preizkusite se v igri patanja in za zaključek pa se prepustite razvajati v 5-hodnem slowfood meniju. 

45,00 €
Preberi več

OGLED ČEBELARSTVA ILEK

Spoznajte zakaj so čebele tako pomembne ožene in kako nastane med medtem ko se vam bodo sline cedile ob medeni degustaciji.

5,00 €
Preberi več

OGLED PROIZVODNO - TURISTIČNEGA CENTRA JELENOV GREBEN

PTC je najnovejša pridobitev podjetja Jelenov greben. Čeprav se zgodba o novem centru piše z letom 2021, pa duša tega centra sega par desetletij nazaj. Če poznate zgodovino začetkov podjetja Jelenov greben, veste o čem govorimo. V nasprotnem primeru, pa vam bomo zaupali nekaj več zanimivosti, ki vas bodo zagotovo navdušile.

12,00 €
Preberi več

Podčetrtek OGLED ZLATEGA OLIMJA

Če želite doživeti vso pestrost in raznolikost naše pokrajine, se pridružite izletu, ki vas bo popeljal od srca Podčetrtka, preko spoznavanja jelenov povsem od blizu, do različnih kulinaričnih doživetij, kot so: spoznavanje samostana ter čokoladnice in degustacije piva. Nepozabne dogodivščine so le korak stran.

 

23,00 €
Preberi več

Kozje POSEBNA IZKUŠNJA V KUKOVIČIČEVEM MLINU

Narava, mir, žuborenje vode in počasno klopotanje tak- tak, tak-tak, tak-tak. Slišite enega redkih delujočih mlinov na vodo v Sloveniji.

10,00 €
Preberi več

PRISTNO KOZJANSKO DOŽIVETJE

Kozjansko, tako neokrnjeno in pristno, da vanj sodijo le najbolj butična doživetja. Vinogradi, aktivna doživetja v objemu neokrnjene narave, vonj zelišč, gastronomska razvajanja z lokalnimi okusi, dediščina, … Elementi, ki sestavljajo Pristno Kozjansko!

200,00 €
Preberi več

Šmarje pri Jelšah RAZISKOVANJE ŠMARJA PRI JELŠAH

Od baročnih kapel in muzeja pa vse do pekočih kulinaričnih izkušenj.

32,00 €
Preberi več

SOBA POBEGA SLAT'NA

Ena in edina – SOBA POBEGA v zdraviliški Slat`ni! Vabimo vas, da doživite nepozabno urico in se preizkusite v reševanju izzivov. Pot na prostost je mogoča le, če boste dovolj spretni v reševanju zank in ugank na temo lokalnih znamenitostih.

50,00 €
Preberi več

TRADICIONALNO - DIGITALNA IZKUŠNJA V CENTRU ZA PROMOCIJO VIN, KULTURE IN TURIZMA

Podajte se na razburljivo popotovanje v več kot 500 let starem objektu Banovina, ki je danes preurejen v sodoben Center za promocijo vin, kulture in turizma, obeta preplet tradicije in najsodobnejših tehnologij.

10,00 €
Preberi več

Kozje VINSKA PRAVLJICA Z DOMAČIM NAREZKOM NA POSESTVU MRAMOR

Doživite domače okuse na turistični kmetiji Mramor, kjer so na krožniku vedno pristne kozjanske dobrote, saj prisegajo na domačo hrano izvrstne kakovosti.

12,00 €
Preberi več

ZAJTRK NA STOLPU RUDNICA IN OGLED SONČNEGA VZHODA

To bo nepozabno doživetje, ker objem narave, domače dobrote in odlična družba so vedno uspešen recept za popoln dan.

18,00 €
Preberi več

Kozje ŽIVLJENJE NEKOČ V KOZJEM

Več o takratnih časih in življenju tukaj izveste, ko obiščete Kozje.

5,00 €
Preberi več