Doživetja

Podčetrtek ENODNEVNI IZLET PO KOZJANSKEM

Vabljeni v osrčje Kozjanskega na enodnevni izlet, za vas so pripravili zanimiv program, ki je primeren predvsem za skupine. V okviru izleta se boste seznanili s čebelarstvom, mlinarstvom, bogato zgodovino območja, naravno in kulturno dediščino Kozjanskega ter okusili del odlične kulinarike. Zagotovo se boste imeli nepozabno lepo.

29,00 €
Preberi več

Kozje DOŽIVI OBSOTELJE IN KOZJANSKO

Če želite doživeti vso pestrost in raznolikost Obsotelja in Kozjanskega se pridružite izletu, ki vas bo popeljal od najbolj grajskega gradu, preko mini pivovarne in golf igrišča, do samostana s čokoladnico in vas na koncu pripeljal do trenutka, ko boste od blizu spoznavali jelene. Nepozabne dogodivščine so le korak stran.

32,00 €
Preberi več

Podčetrtek IZ TERM OLIMIA V OLIMJE

Vsako pravo doživetje se prične z dobro kavo, na poti pa vas čaka še veliko razvajanja z domačimi dobrotami, saj boste poskusili tudi domače pivo, vrhunska vina, kapljice iz zdravilnih zelišč, ročno izdelane praline in na koncu še slastno kosilo z lokalnimi kulinaričnimi posebnostmi. Razvajanju duše in telesa pa se lahko prepustite v Termah Olimje.

28,00 €
Preberi več

Podčetrtek KOPALNI IZLET Z OGLEDI ZA OTROKE

Doživetje za otroke ponuja veliko zanimivih dogodivščin v okolici, ki bodo navdušile male in velike otroke. Tako boste spoznali čudoviti Svet pravljic in domišljije, ki ga ponuja Koča pri čarovnici, kmalu zatem pa pobožali in nahranili čisto pravega jelena. Spoznali boste kako živijo minoriti v samostanu ter kako se izdela čokoladna pralina. Za vodno zabavo pa bodo poskrbeli v Termah Olimia s 3-urnim kopanjem.

20,00 €
Preberi več

Bistrica ob Sotli NA IZLET S TURISTIČNIM VLAKCEM

Doživetje, ki vključuje vožnjo s cestnim turističnim vlakcem Hlaponom je namenjena predvsem ljubiteljem narave, pristne domače kulinarike in vrhunskih vin. S simpatičnim Hlaponom se boste popeljali po bližnji okolici, počasna vožnja vam omogoča, da si v miru razgledujete naravne lepote in si prihranite moči za nova doživetja, ki vas čakajo na poti.

cena po dogovoru
Preberi več

Kozje PO KOZJANSKIH DOMAČIJAH

Doživetje vas bo popeljalo po Kozjanskih domačijah, kjer si boste lahko ogledali delovanje mlina nekoč in danes, pa tudi kakšno je bilo včasih šolstvo in sodstvo v teh krajih. Zagotovo pa bo to doživetje navdušilo vse gurmane, ki želite okusiti pristne domače izdelke in gostoljubje kozjanskih domačij.

23,00 €
Preberi več

Podčetrtek DOŽIVITE PODČETRTEK

Doživetje vas bo popeljalo po Podčetrtku in bližnji okolici. Spoznali boste župana, zgodovino Term Olimia se pomerili v igri golfa in poskusili nenavadno sinergijo okusov na Festivalu vina in čokolade. V Podčetrtku vam ne bo nikoli dolgčas.

26,00 €
Preberi več

Podčetrtek UŽITEK IN RAZVAJANJE

Doživetje vas bo popeljalo po Podčetrtku in bližnji okolici, kjer boste spoznali štiri različne načine sproščanja: ob igranju golfa, ob stiku z naravo in božanju jelenov, ob vonju omamnih ročno izdelanih čokoladnih pralinejev in ob razvajanju v vrhunskem wellnessu.

55,00 €
Preberi več