Doživetja

Podčetrtek ENODNEVNI IZLET PO KOZJANSKEM

Vabljeni v osrčje Kozjanskega na enodnevni izlet, za vas so pripravili zanimiv program, ki je primeren predvsem za skupine. V okviru izleta se boste seznanili s čebelarstvom, mlinarstvom, bogato zgodovino območja, naravno in kulturno dediščino Kozjanskega ter okusili del odlične kulinarike. Zagotovo se boste imeli nepozabno lepo.

29,00 €
Preberi več

Kozje DOŽIVI OBSOTELJE IN KOZJANSKO

Če želite doživeti vso pestrost in raznolikost Obsotelja in Kozjanskega se pridružite izletu, ki vas bo popeljal od najbolj grajskega gradu, preko mini pivovarne in golf igrišča, do samostana s čokoladnico in vas na koncu pripeljal do trenutka, ko boste od blizu spoznavali jelene. Nepozabne dogodivščine so le korak stran.

32,00 €
Preberi več

Podčetrtek IZ TERM OLIMIA V OLIMJE

Vsako pravo doživetje se prične z dobro kavo, na poti pa vas čaka še veliko razvajanja z domačimi dobrotami, saj boste poskusili tudi domače pivo, vrhunska vina, kapljice iz zdravilnih zelišč, ročno izdelane praline in na koncu še slastno kosilo z lokalnimi kulinaričnimi posebnostmi. Razvajanju duše in telesa pa se lahko prepustite v Termah Olimje.

28,00 €
Preberi več

Podčetrtek KOPALNI IZLET Z OGLEDI ZA OTROKE

Doživetje za otroke ponuja veliko zanimivih dogodivščin v okolici, ki bodo navdušile male in velike otroke. Tako boste spoznali čudoviti Svet pravljic in domišljije, ki ga ponuja Koča pri čarovnici, kmalu zatem pa pobožali in nahranili čisto pravega jelena. Spoznali boste kako živijo minoriti v samostanu ter kako se izdela čokoladna pralina. Za vodno zabavo pa bodo poskrbeli v Termah Olimia s 3-urnim kopanjem.

20,00 €
Preberi več