Prireditve

Kozje DAN ODPRTIH VRAT GRADU PODSREDA

Kozjanski park vabi ob svetovnem dnevu turizma na dan odprtih vrat Gradu Podsreda. Od 10.00 - 18.00 na Gradu Podsreda. Info: 03 800 71 00

Vstop prost

Kozje ODPRTJE RAZSTAVE »IZ DEPOJA«

Kozjanski park vabi ob dnevih Evropske kulturne dediščine, na odprtje razstave "Iz depoja". Ob 18.00 na Gradu Podsreda. Odprtje razstave lončenine za peko. Info: 03 800 71 00

Vstop prost

Kozje KOZA, ZMAJ IN ŠE KAJ

Koza zmaj in še kaj je vsakoletna prireditev s simpatičnim imenom, s katero želimo obiskovalcem približati folklorno izročilo, v svet ponesti legendo o zmaju in kozi ter skozi pestro ponudbo domače hrane in pijače ter izdelkov domačih obrti predstaviti in krepiti kulturno, turistično, kulinarično, gastronomsko in obrtniško identiteto Kozjanskega..

Vstop prost
Preberi več

Podčetrtek FESTIVAL VINA IN ČOKOLADE

Festival vina in čokolade vsako leto meseca maja združuje dva izjemna produkta v nenavadno kombinacijo, ki navdušuje širok krog publike in dodaja že turističnemu Podčetrtku še dodatno dimenzijo in nov družabni dogodek. Spremlja ga zanimivo festivalsko dogajanje: od degustacij, otroških čokoladnih delavnic, kuharskih doživetij ter pestrega zabavno-glasbenega programa.

5,00 €
Preberi več

Podčetrtek PRAZNIK KOZJANSKEGA JABOLKA

Praznik kozjanskega jabolka je vsakoletna prireditev, ki pomembno vpliva na prepoznavnost Kozjanskega, sejemsko dogajanje opisujejo kot »okoljski sejem z dušo«. S prireditvijo prikazujejo prizadevanja pri varovanju naravnih vrednot in ohranjanju kmetijske kulturne krajine Kozjanskega z visokodebelnimi travniškimi sadovnjaki s starimi sortami jablan.

Vstop prost
Preberi več

OBVESTILA

KNJIŽNICA PODČETRTEK - Poletni delovni čas
Ponedeljek zaprto, torek: 10.00 - 15.00, četrtek: 12.00 - 17.00.
Info: Mateja Žagar – 03 810 90 5