NAZAJ K DRUŽINI

Trajanje 11:00 - 15:00

Enodnevni izlet kot je ta, bo vašo družino še bolj povezal in vsem članom pričaral nepozabne spomine za katere verjamemo, da jih boste za večno ujeli tudi v objektiv.

1
Trajanje 11:00 - 12:00

Obisk Koče pri čarovnici z deželo pravljic in domišljije

V pravljico vas bo popeljala pot skozi gozd, kjer boste med drugimi srečali vseh sedem palčkov iz pravljice o Sneguljčici, Fič Firiča, ki raje dreza luno, kot dela v rudniku ter se spomnili pravljice o Zvezdici Zaspanki in kometu Repatcu. Pohiteli boste mimo čarovnice Čiri Bure, ki je že zakurila v peči, in se po prstih splazili mimo Bedanca. Tamkajšnji pravljični junaki že nestrpno pričakujejo vaš prihod.

 

2
Trajanje 12:00 - 13:00

Hranjenje jelenov, nepozabno doživetje

Pod Olimsko goro, kjer se nahaja domačija Jelenov greben, je glavna posebnost zagotovo 100 glava čreda jelenov in muflonov, ki se prosto sprehajajo. Lahko jih hranite s koruzo in si jih ogledate povsem od blizu. Takšen pristen stik z divjimi živalmi zagotovo ne doživite vsak dan, zato bo vsakomur, predvsem pa otrokom, ostal v nepozabnem spominu. Na domačiji vam bodo ponudili tudi degustacijo domačih izdelkov v njihovi prodajalni.

3
Trajanje 13:00 - 13:30

OGLED ČOKOLADNICE + SLADKO DARILCE ZA OTROKE

Okrepčani junaki družine bodo/boste svoj izlet nadaljevali v Podčetrtek v čokoladnico Olimje. Njihova zgodovina sega celo v čas pred prvo svetovno vojno, ko so čokolado izdelovali njihovi pradedje, danes pa v čokoladnici ponujajo široko paleto ročno izdelanih čokoladnih figur, pralinejev, čokoladnih tablic in dražejev in raznovrstnih bombonjer. Vsej družini bo na voljo ogled izdelave čokolad z možnostjo nakupa čokoladnih mojstrovin, otroci bodo tudi obdarjeni s čokoladnim darilcem.

4
Trajanje 13:30 - 15:00

Kosilo na Domačiji Haler

Ker verjamemo, da se boste za tovrsten izlet odločili ljubitelji piv, smo izlet še dodatno začinili s hmeljem. Odkrivanje Obsotelja in Kozjanskega boste nadaljevali na prelepo Domačijo Haler, kjer že več kot 20 let varijo domače pivo. Pri Halerju se boste pomudili dobro uro, saj vam bodo postregli z bogatim kosilo.