PODČETRTEK DOMAČIJA HALER

Razvajanje z izvrstnim domačim pivom in odlično hrano, za radovedne pa še ogled pivovarne in degustacija piva.

Tradicija varjenja piva v domači mini pivovarni

V objemu zelenja, na prelepi Domačiji Haler, kjer že več kot 20 let varijo domače pivo, vam bodo ponosno ponudili svoje domače svetlo, temno in mešano pivo ali svež radler, ki so ga obogatili z okusom limete. Vse radovedne in vedoželjne pa bodo povabili še na ogled postopka varjenja piva v njihovi mini pivovarni ali na degustacijo.

Razvajanje brbončic s hišnimi specialitetami

Poleg vrčka piva in dobre domače kapljice vam bodo v restavraciji pripravili tudi pester izbor jedi. Postregli vam bodo tako s hišnimi specialitetami kot tudi z  jedmi po naročilu, da se boste počutili prijetno in sproščeno, kot na obisku pri prijateljih.

Oglejte si še

Od
29,00 €
dalje
Vsa doživetja

Enodnevni izlet po Kozjanskem

Vabljeni v osrčje Kozjanskega na enodnevni izlet, za vas so pripravili zanimiv program, ki je primeren predvsem za skupine. V okviru izleta se boste seznanili s čebelarstvom, mlinarstvom, bogato zgodovino območja, naravno in kulturno dediščino Kozjanskega ter okusili del odlične kulinarike. Zagotovo se boste imeli nepozabno lepo.

Preberi več
Od
1,00 €
dalje
Lokalni spominki

SESTAVLJANKA

Sestavljanka-izrezanka štirih zavarovanih ptic Kozjanskega parka: vijeglavke, zelene žolne, rjavega srakoperja – samca in rjavega srakoperja – samičke.

Preberi več
Turistične kmetije

KMETIJA IVANC

Bogata ponudba zdrave in domače hrane iz ekološke pridelave.

Preberi več