PODČETRTEK DOMAČIJA HALER

MIREN POČITEK V OBJEMU ZELENJA, KJER BO V REKREACIJI UŽIVALA CELOTNA DRUŽINA.

PRIJETNO BIVANJE IN SPROŠČEN ODDIH V NARAVI

Za prijetno bivanje v objemu narave bodo gostitelji poskrbeli s skrbno urejenimi sobami in apartmaji, ki se nahajajo tik ob gozdu. Naenkrat lahko prenočijo 45 oseb, saj njihov kompleks obsega 5 dvoposteljnih sob, 3 dvoposteljne sobe z dodatnim ležiščem, 4 apartmaje s 4-imi ležišči in 2 apartmaja s 6-imi ležišči.

DRUŽINAM PRIJAZEN ODDIH

Kapacitete

Vse sobe so opremljene s kopalnico, manjšim hladilnikom in  televizijo, vsi apartmaji pa z manjšo kuhinjo. Za večje udobje so vse sobe klimatizirane. Domačija Haler je nadvse primerna za družinski oddih, saj se bodo otroci zagotovo zabavali na zunanjem igrišču z gugalnicami in vrtiljaki, ob gozdu pa se boste razgibali na velikem igrišču za košarko in nogomet in se naužili svežega zraka.

REKREACIJA IN RAZISKOVANJE OKOLICE

Bližnja okolica vam poleg čudovitih razgledov na neokrnjeno naravo ponuja tudi veliko možnosti za športne aktivnosti, rekreacijo ter raziskovanje kulturne in zgodovinske dediščine, saj se v bližini nahaja Minoritski samostan Olimje.

DODATNA PONUDBA

Na domačiji vam bodo ponudili domače svetlo in temno pivo brez konzervansov, ki ga že več kot  20 let varijo v domači mini pivovarni. Za vedoželjne pa so na voljo tudi ogledi zanimivih postopkov varjenja piva ali degustacije. Poleg vrčka piva in dobre domače kapljice vam bodo v restavraciji pripravili tudi pester izbor jedi, kjer vam bodo postregli s hišnimi specialitetami in jedmi po naročilu, da se boste počutili prijetno in sproščeno, kot na obisku pri prijateljih. 

Oglejte si še

Od
6,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO - CIMET

Milo z bogatim vonjem cimeta, ki poživlja in daje občutek topline in domačnosti. Primerno za normalno kožo in suho-mastno kožo.

Preberi več