PODČETRTEK JELENOV GREBEN

Pristna domača hrana v družbi vrhunskih vin.

Le nekaj 10 metrov nad Olimskim samostanom se nahaja Jelenov greben, kjer družina Ježovnik skupaj z osebjem vedno znova pripravlja presenečenja za svoje goste. Med njihovimi številnimi dejavnostmi je vsekakor zelo prepoznavna kulinarika. V rustikalno opremljeni restavraciji, vam prijazno osebje nudi pristno domačo obsoteljsko-kozjansko hrano, jelenje in gobje specialitete, v vinoteki pa imajo tudi pestro izbiro vrhunskih vin iz vse Slovenije. Sami pečejo svoj kruh, tako da prijetna aroma po sveže pečenem kruhu daje restavraciji še posebno domačnost.

TIC-zanimivosti-galerija-JelenovGreben1-1091x727

Hranjenje jelenov, nepozabno doživetje

Pod Olimsko goro, kjer se nahaja domačija Jelenov greben, je glavna posebnost zagotovo 100 glava čreda jelenov in muflonov, ki se prosto sprehajajo. Lahko jih hranite s koruzo in si jih ogledate povsem od blizu. Takšen pristen stik z divjimi živalmi zagotovo ne doživite vsak dan, zato bo vsakomur, predvsem pa otrokom, ostal v nepozabnem spominu.

TIC-zanimivosti-galerija-JelenovGreben2-1091x727

Oglejte si še

Od
40,00 €
dalje
Skriti kotički

Igra golfa in okusno domače kosilo na Domačiji Amon

Družina Amon želi gostom vedno ponuditi najboljše, naj gre za vino, hrano, športne aktivnosti ali nastanitev. Tu se boste umirili in se naužili narave. Ogledali si boste sožitje naravnih lepot in človeškega dela, ki ga  predstavlja čudovito urejeno golfišče z devetimi luknjami. Za razvajanje vseh čutov vam bodo postregli s pristnim domačim kosilom.

Preberi več
Apartmaji

APARTMAJI ORTENIA

Prestižna lokacija za romantične trenutke in edinstveno sproščanje v sožitju z naravo.

Preberi več