PODČETRTEK APARTMAJI ORTENIA

Prestižna lokacija za romantične trenutke in edinstveno sproščanje v sožitju z naravo.

PRESTIŽNO BIVANJE V OBJEMU NARAVE

Šest čudovitih eko apartmajev, ki so povsem vpeti v zeleno okolje in so le 1 km oddaljeni od Term Olimia, je zgrajenih iz naravnih materialov in opremljenih z masivnim pohištvom iz slovenskega lesa. Oprema apartmajev je za vaše vrhunsko udobje skrbno zasnovana in izdelana s strani slovenskih oblikovalcev in proizvajalcev, za popolno sožitje z naravo pa vam v apartmajih nudijo tudi tkanine naravnega izvora in certificirano ekološko kozmetiko.

SPROSTITEV IN RAZVAJANJE V SPA CENTRU

V večernih urah si lahko privoščite trenutek zase in se tako prepustite razvajanju za dušo in telo. Med bivanjem v apartmaju vam je za sproščanje in rekreacijo namreč na voljo Spa center Ortenia s finsko in infra savno, jakuzzijem na zunanji panoramski terasi in izbrano ponudbo masaž ter sodobno opremljenim rekreacijskim prostorom. Prostor za vadbo je opremljen s sobnim kolesom in orbitrekom, TRX trakovi za vadbo, blazinami za jogo in manjšimi pripomočki.

Na voljo je tudi prostor, kjer boste lahko shranjevali opremo za golf, kolesa ter pohodne palice. Bližnja okolica vam poleg neokrnjene narave ponuja veliko možnosti za športne aktivnosti, rekreacijo ter raziskovanje kulturne in zgodovinske dediščine Kozjanskega. Na voljo so kolesa in pohodne palice.

Trajnostno naravnano bivanje

Kapacitete

Apartmaji Azura, Herbaria, Lavanda, Rosa, Oriana in Inocentia vključujejo manjšo kuhinjo, tuše primerne tudi za knajpanje, zunanjo teraso, estetske trajnostne dodatke ter vso sodobno komunikacijsko tehnologijo z brezžičnim dostopom do interneta.  Vsi prostori imajo prijetno naravno klimo, ki jo uravnava glineni omet in lesena konstrukcija. V vsakem apartmaju se nahaja spalnica, dnevni prostor s kuhinjo, kopalnica, stranišče in čudovita panoramska zunanja terasa.

DODATNA PONUDBA

Ob večerih se lahko razvajate s pokušino vrhunskih in ekološko pridelanih vin slovenskih vinorodnih okolišev ter lokalnih proizvodov, ki jih ponuja vinska klet.

Gurmanska doživetja vam bo popestril zajtrk s skrbno izbranimi eko izdelki z okoliških kmetij, ki vas bo vsako jutro pričakal v posebej za vas pripravljeni košari. V apartmajih pa so na voljo tudi mešanice čajev iz minoritskega samostana Olimje.

Oglejte si še

Od
6,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO, KORENČKOVO OLJE - GERANIJA

Korenčkovo milo je izredno negovalno in vlažilno. Korenčkovo olje milo obarva v oranžno barvo in ga obogati z beta karoteni. Zelo dobrodošlo tudi za nego zrele kože.

Preberi več
Vinoteke in zidanice

VINOTOČ MARTINČIČ

Pustite se razvajati z dobrimi vini na lepi razgledni točki.

Preberi več