PODČETRTEK TERME OLIMIA

Terme Olimia - za oddih poln doživetij

Odkrijte blagodejni učinek termalne vode in moč narave. Ne zamudite sproščujočih tretmajev wellness centrov, uživajte v bogatih savna programih in raziščite čarobni svet Wellness Orhidelia, uradno najboljšega wellnessa v Sloveniji. Naučite se vse o filozofiji selfnessa, rešujte zdravstvene težave s pomočjo sodobne in alternativne medicine.

TIC-nastanitve-galerija-TermeOlimia15-1091x727

Adrenalinske atrakcije za vse generacije

Adrenalinski tobogani, bazeni za vse starosti, celodnevna animacija, multimedijske igralnice, okusne jedi in najboljši sladoled ... družinske počitnice še nikoli niso bile tako zabavne. Nova Termalija Family Fun in dobro znana Aqualuna sta edinstvena svetova vodnih atrakcij, ki jih ljubijo tako otroci kot njihovi starši. Ne glede na to, ali iščete oddih poln doživetij ali edinstveno kongresno destinacijo, so Terme Olimia odlična izbira.

TIC-zanimivosti-galerija-TermeOlimia2-1091x727

Wellness Hotel Sotelia ****S

Posebnost Wellness hotela Sotelia je tesna povezanost z naravo. Njegova lega, razgibana struktura, zelene strehe in velike svetle površine ustvarijo občutek harmonične povezanosti z okoliško naravo. Pričakujemo vas s čisto posebnimi vrstami razvajanja, ki vam jih nudi hotelski Wellness center Spa Armonia, z izbornim gostinstvom in prostori za druženje. V hotelu se nahaja tudi Kongresni center.

TIC-zanimivosti-galerija-TermeOlimia3-1091x727

Hotel Breza ****

Hotel Breza odraža domačnost in sproščenost bivanja. Sobe v Hotelu Breza bodo poskrbele za udobno bivanje. V hotelu se nahaja tudi Center zdravja Olimia, ki vam nudi bogato ponudbo tradicionalnih in sodobnih programov za izboljšanje vašega zdravja in dobrega počutja.

TIC-zanimivosti-galerija-TermeOlimia4-1091x727

Aparthotel Rosa ****

Aparthotel Rosa omogoča preživljanje dni v prijetnem vzdušju sredi neokrnjene narave. Vaše čute bo prebudil jutranji pogled na jezero. Bivanje v Aparthotelu Rosa vam omogoča tudi številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

TIC-zanimivosti-galerija-TermeOlimia5-1091x727

Kamp Natura *****

Za vse, ki se radi vračate k naravi in bivate pod vedrim nebom, je Kamp Natura kot nalašč za vas. V neposredni bližini se nahaja Termalni park Aqualuna, ki si lasti že več prestižnih naslov »Naj kopališče v Sloveniji« v kategoriji velikih termalnih kopališč v Sloveniji.

TIC-zanimivosti-galerija-TermeOlimia6-1091x727

Vas Lipa ***

Za vse tiste, ki želite ubežati pred hotelskim vzdušjem, se v kompleksu Term Olimia nahaja apartmajsko naselje Vas Lipa. Poleg hišk z apartmaji se v naselju nahaja tudi gostišče z restavracijo in kavarno ter različne prodajalne.

TIC-zanimivosti-galerija-TermeOlimia7-1091x727

Glamping Olimia Adria village

Udobje in ugodje luksuzne namestitve čigar stene so narava in streha zvezdnato nebo. Kako? Enostavno in preprosto - glamping! Glamurozni kamping, kjer lahko udobje hotelske sobe zamenjate za butično zasnovan resort v stiku z naravo in bivanjem v luksuznih, stilsko ter popolnoma opremljenih šotorih s svojo kopalnico, nekateri tudi s kuhinjo in zasebnim bazenom.

TIC-zanimivosti-galerija-TermeOlimia8-1091x727

Lipa - kavarna, pivnica in restavracija

Pestra ponudba brezglutenskih pic, odlični steaki, celo »Županov« ocvrt piščanec, raznovrstna domača piva in prijetno, umirjeno vzdušje v kavarniškem delu Lipe vas vabijo na odlično doživetje. Edina 100% brezglutenska restavracija v Sloveniji.

TIC-dozivetja-galerija-GostiščeLipa1-1091x727

Wellness Orhidelia

Najprestižnejši del Term Olimia, ki je prejel že 8 zaporednih nazivov »Naj wellness v Sloveniji«, bo v vas prebudil ljubezen do vašega telesa in duha. Razgibanost Wellnessa Orhidelia omogoča vsakemu gostu, da najde svoj intimni kotiček miru in sprostitve.

TIC-zanimivosti-galerija-TermeOlimia9-1091x727

Termalni park Aqualuna

Termalni park Aqualuna je poletno vodno zabavišče s preko 3.000 m² vodnih površin, ki vas vabi s svojimi bazeni in objekti za družinsko zabavo, prijetno druženje in sprostitev. Očara vas s prijetnim valovalnim bazenom, z vznemirljivimi vodnimi drčami, stezami za spuste hitrosti in divjimi zavoji ter seveda s kraljico adrenalina, toboganom King Cobra.

TIC-zanimivosti-galerija-TermeOlimia10-1091x727

Oglejte si še

Turistične kmetije

HIŠA VIN EMINO

Dobrodošli v hiši vin emino, kjer je dobro doma.

Preberi več