PODČETRTEK HIŠA VIN EMINO

Dobrodošli v Hiši vin Emino, kjer je dobro doma.

Za kulinarična doživetja posebne vrste

Ko želite nekaj več, kot le kozarec vina. Ko si želite čutnega doživetja. Ko želite le pobegniti za trenutek, se ustavite v Hiši vin Emino. Tam, kjer je dobro doma že vrsto let, so odličnosti namenili posebno mesto in poseben namen. Za vas so odprli vrata kulinariki in nad prostori, kjer se grozdje oplemeniti v vrhunsko vino, pripravili kotiček, kjer poleg pokušin vrhunskih vin nudijo tudi gastronomske užitke. Spletli so jih v šopek in ponudili za različne namene druženja. Med posebnostmi njihove ponudbe se najdejo kozjanski krapi, ocvirkovka, štajerska sušena šunka, kletarjeva vinska juha, žabji kraki, račka v rdečem vinu, kostanjevi štruklji in še mnogo dobrot, ki so našle svoj dom tu v Obsotelju.
Za vsakogar, ki želi del svojih nepozabnih doživetij deliti z njimi, pripravijo dogodek tako, da začuti utrip Kozjanskega, utrip vinogradov in utrip preprostih in veselih ljudi teh krajev. Obletnica, rojstni dan ali pa vrhunska vinska doživetja so le del odličnih zgodb, ki jih lahko zapišete med stene Hiše vin Emino. 

 

Če si želite malo razvajanja brbončic, preizkusite njihovo degustacijo s 4 vini ter sirovim trisom ali pa degustacijo s 5 vini ter sušenimi dobritami..

Vrhunska vina in vodene degustacije

Seveda pa so prav vina tista, ki so kriva za vse, kar se tu zgodi. Za vrhunska in kakovostna vina iz Hiše vin Emino velja posebna harmonija – v njih se pretaka kulturno izročilo Obsotelja in Kozjanskega, vtkano v izbrano ponudbo kapljic  iz vinogradov, obsijanih od tisočerih poljubov sonca. Pridelanih s skrbnostjo in ljubeznijo do tisočletne vinske tradicije. In prežetih z mislijo na izbrane trenutke nazdravljanja posebnim dosežkom.
Z veseljem vam bodo postregli z buteljko izbranih belih in rdečih vin Emino, pa tudi z njihovimi  odprtimi vini. Prav posebno doživetje pa ponujajo vodene degustacije z individualno ponudbo, ki vključujejo tudi ogled kleti in ponudbo hrane poleg vin, hišni sommelier pa vam bo, poleg izjemnih vin, zagotovo predstavil tudi najznamenitejšo legendo – o sveti Emi, zavetnici Obsotelja in Kozjanskega, katere ime s ponosom nosijo njihova vina.

Oglejte si še

Od
8,00 €
dalje
Hrana

BIO ZDRAVKO

Sesekljan česen, bučnice, sončnice, sušen paradižnik, sveža bazilika, oljčno olje, morska sol.

Preberi več