PODČETRTEK TERME OLIMIA

Je svet. In je drugačen svet. Prepustite se razvajanju in sprostitvi za nova doživetja.

TERME OLIMIA ZA ODDIH POLN DOŽIVETIJ!

Odkrijte blagodejni učinek termalne vode in moč narave! Ne zamudite sproščujočih tretmajev wellness centrov, uživajte v bogatih savna programih in raziščite čarobni svet Wellness Orhidelia, uradno najboljšega wellnessa v Sloveniji. Naučite se vse o filozofiji selfnessa, rešujte zdravstvene težave s pomočjo sodobne in alternativne medicine.

Adrenalinski tobogani, bazeni za vse starosti, celodnevna animacija, multimedijske igralnice, okusne jedi in najboljši sladoled ... družinske počitnice še nikoli niso bile tako zabavne! Nova Termalija Family Fun in dobro poznana Aqualuna sta edinstvena svetova vodnih atrakcij, ki jih obožujejo tako otroci kot njihovi starši!

Ne glede na to, ali iščete oddih poln doživetij ali edinstveno kongresno destinacijo, so Terme Olimia odlična izbira.

Kapacitete

Wellness Hotel Sotelia ****S

Posebnost Wellness hotela Sotelia je tesna povezanost z naravo. Njegova lega, razgibana struktura, zelene strehe in velike svetle površine ustvarijo občutek harmonične povezanosti z okoliško naravo. Pričakujejo vas s čisto posebnimi vrstami razvajanja, ki vam jih nudi hotelski Wellness center Spa Armonia, z izbornim gostinstvom in prostori za druženje. V hotelu se nahaja tudi Kongresni center.

Hotel Breza ****

Hotel Breza odraža domačnost in sproščenost bivanja. Sobe v Hotelu Breza bodo poskrbele za udobno bivanje. V hotelu se nahaja tudi Center zdravja Olimia, ki vam nudi bogato ponudbo tradicionalnih in sodobnih programov za izboljšanje vašega zdravja in dobrega počutja.

Aparthotel Rosa ****

Aparthotel Rosa omogoča preživljanje dni v prijetnem vzdušju sredi neokrnjene narave. Vaše čute bo prebudil jutranji pogled na jezero. Bivanje v Aparthotelu Rosa vam omogoča tudi številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa.

Kamp Natura *****

Za vse tiste avanturiste, ki se radi vračajo k naravi in bivajo pod vedrim nebom, je Kamp Natura kot nalašč. V neposredni bližini se nahaja Termalni park Aqualuna, ki si lasti že več prestižnih naslov “Naj kopališče v Sloveniji” v kategoriji velikih termalnih kopališč v Sloveniji.

Vas Lipa ***

Za vse tiste, ki želite ubežati pred hotelskim vzdušjem, se v kompleksu Term Olimia nahaja apartmajsko naselje Vas Lipa. Poleg hišk z apartmaji se v naselju nahaja tudi gostišče z restavracijo in kavarno ter različne prodajalne.

Glamping Olimia Adria village

Udobje in ugodje luksuzne namestitve čigar stene so narava, in streha zvezdnato nebo. Kako? Enostavno in preprosto - glamping! Glamurozni kamping, kjer lahko udobje hotelske sobe zamenjate za butično zasnovan resort v stiku z naravo in bivanjem v luksuznih, stilsko ter popolnoma opremljenih šotorih s svojo kopalnico, nekateri tudi s kuhinjo in zasebnim bazenom.

DODATNA PONUDBA

Lipa - kavarna, pivnica in restavracija – edina 100% brezglutenska restavracija v Sloveniji

Pestra ponudba brezglutenskih pic, odlični steaki,  »Županov« ocvrt pišanec, raznovrstna domača piva in prijetno, umirjeno vzdušje v kavarniškem delu Lipe vas vabijo na odlično doživetje.

Wellness Orhidelia

Najprestižnejši del Term Olimia, ki je prejel že 8 zaporednih nazivov "Naj wellness v Sloveniji", bo v vas prebudil ljubezen do vašega telesa in duha. Razgibanost Wellnessa Orhidelia omogoča vsakemu gostu, da najde svoj intimni kotiček miru in sprostitve.

Termalni park Aqualuna

Termalni park Aqualuna je poletno vodno zabavišče s preko 3.000 m² vodnih površin, ki vas vabi s svojimi bazeni in objekti za družinsko zabavo, prijetno druženje in sprostitev. Očara vas s prijetnim valovalnim bazenom, z vznemirljivimi vodnimi drčami, stezami za spuste hitrosti in divjimi zavoji ter seveda s kraljico adrenalina, toboganom King Cobra.

Oglejte si še