PODČETRTEK JELENOV GREBEN

Nepozabna kulinarična doživetja v objemu narave.

Pristna domača hrana v družbi vrhunskih vin

Le nekaj 10 metrov nad Olimskim samostanom se nahaja Jelenov greben, kjer družina Ježovnik skupaj z osebjem vedno znova pripravlja presenečenja za svoje goste. Med njihovimi številnimi dejavnostmi je vsekakor zelo prepoznavna kulinarika. V rustikalno opremljeni restavraciji (dva gostinska objekta, ki sprejmeta 350 gostov), vam prijazno osebje nudi pristno domačo obsoteljsko-kozjansko hrano, jelenje in gobje specialitete, v vinoteki pa imajo tudi pestro izbiro vrhunskih vin iz vse Slovenije. Naj poudarimo, da se v njihovi kuhinji peče domač kruh in pršjača z ocvirki ali sezamom, tako da prijetna aroma po sveže pečenem kruhu daje restavraciji še posebno domačnost. Uporabljajo sveža zelišča z domačega zeliščnega vrta, pripravljajo pa tudi izjemne sladice, saj imajo tudi svojo slaščičarno.

Bogata dodatna ponudba vas bo navdušila

Ob nedeljah ponujajo tudi nedeljska klasična in divjačinska kosila, za posebne priložnosti pa z veseljem pripravijo tudi svečane jedilnike, saj pogosto organizirajo zabave za zaključene družbe in catering.

Oglejte si še

Gostišča s prenočišči

TURISTIČNA KMETIJA MRAZ

Počitnice malce drugače - kmečka opravila in svež zrak bodo dvignili vaše razpoloženje.

Preberi več
Od
23,00 €
dalje
Družinske dogodivščine

OGLED ZLATEGA OLIMJA

Če želite doživeti vso pestrost in raznolikost naše pokrajine, se pridružite izletu, ki vas bo popeljal od srca Podčetrtka, preko spoznavanja jelenov povsem od blizu, do različnih kulinaričnih doživetij, kot so: spoznavanje samostana ter čokoladnice in degustacije piva. Nepozabne dogodivščine so le korak stran.

 

Preberi več