PODČETRTEK TURISTIČNA KMETIJA MRAZ

Počitnice malce drugače - kmečka opravila in svež zrak bodo dvignili vaše razpoloženje.

SPROSTITEV IN POČITEK V OBJEMU NARAVE

Turistična kmetija Mraz leži ob vinsko-turistični cesti Virštanj – Kozjansko, v kraju Olimje. Imenitna lega turistične kmetije vam omogoča prijetne sprehode do okoliških zanimivosti v Olimju in Podčetrtku, kot so samostan v Olimju, Čokoladnica Olimje, golf igrišča, Jelenov greben, Pivnica Haler ali kopališči Term Olimia in Vodni park Aqualuna.

Kmetija Mraz je tudi odlično izhodišče za kolesarje, pohodnike, nabiralce gob in gozdnih sadežev. Na kmetiji pa imate tudi možnost sodelovanja pri kmečkih opravilih.

Podeželje vas poživlja in vrača življenjsko energijo.

Kapacitete

Nočitev na Turistični kmetiji Mraz je na voljo v sobah s televizijo, kopalnico in klimatsko napravo, po želji pa za vas pripravijo tudi zajtrk iz doma pridelanih proizvodov.  Na kmetiji v Olimju razpolagajo s tremi dvoposteljnimi in dvema triposteljnima sobama. Vabljeni na podeželje, v Olimje, v objem narave in bližino termalnih kopališč Terme Olimia in Aqualuna, za katere  vstopnice lahko po ugodnih cenah kupite tudi pri nas.

Oglejte si še

Od
9,00 €
dalje
Pijača

PENINA BOEMME ROSE 0,75

Polsuho peneče vino, z blago a čisto aromo v kateri odkrivamo gozdno jagodičevje, celo jagodo in malino. Na okus je sveže in pitno.

Preberi več