PODČETRTEK DOMAČIJA HALER

Tradicija varjenja piva v domači mini pivovarni

V objemu zelenja, na prelepi Domačiji Haler, kjer že več kot 20 let varijo domače pivo, vam bodo ponosno ponudili svoje domače svetlo, temno in mešano pivo ali svež radler, ki so ga obogatili z okusom limete. Vse radovedne in vedoželjne pa bodo povabili še na ogled postopka varjenja piva v njihovi mini pivovarni  ali na degustacijo.

Razvajanje brbončic s hišnimi specialitetami

Poleg vrčka piva in dobre domače kapljice vam bodo v restavraciji pripravili tudi pester izbor jedi. Postregli vam bodo tako s hišnimi specialitetami in jedmi po naročilu, da se boste počutili prijetno in sproščeno, kot na obisku pri prijateljih. 

Haler 3

Miren družinski oddih in sproščeno bivanje

Za prijetno bivanje v objemu narave bodo gostitelji Domačije Haler poskrbeli skrbno urejenimi sobami in apartmaji, ki se nahajajo tik ob gozdu. Naenkrat lahko prenočijo 45 oseb, saj njihov kompleks obsega 5 dvoposteljnih  sob, 3 dvoposteljne sobe z dodatnim ležiščem, 4 apartmaje s 4-imi ležišči in 2 apartmaja s 6-imi ležišči. Vse sobe so opremljene s kopalnico, manjšim hladilnikom in  televizijo, vsi apartmaji pa z manjšo kuhinjo. Za večje udobje so vse sobe klimatizirane.

fJZ25m

Rekreacija in raziskovanje okolice

Bližnja okolica vam poleg čudovitih razgledov na neokrnjeno naravo ponuja tudi veliko možnosti za športne aktivnosti, rekreacijo ter raziskovanje kulturne in zgodovinske dediščine, saj se v bližini nahaja minoritski samostan Olimje. Domačija Haler je nadvse primerna za družinski oddih, saj se bodo otroci zagotovo zabavali na zunanjem igrišču z gugalnicami in vrtiljaki, ob gozdu pa se boste razgibali na velikem igrišču za košarko ali nogomet in se naužili svežega zraka.

TIC-zanimivosti-galerija-DomacijaHaler1-1091x727

Oglejte si še

Od
8,00 €
dalje
Hrana

BIO ZDRAVKO

Sesekljan česen, bučnice, sončnice, sušen paradižnik, sveža bazilika, oljčno olje, morska sol.

Preberi več