PODČETRTEK ČOKOLADNICA OLIMJE

Zapeljiv vonj slastne čokolade.

Čokoladnica Olimje je družinsko podjetje, ki je obnovilo tradicijo pradedov, ki so že pred prvo svetovno vojno delovali na Dunaju. Danes ponujajo široko paleto čokoladnih izdelkov, ki se izdelujejo ročno. Od čokoladnih figur do pralinejev, od čokoladnih tablic in dražejev do raznovrstnih bombonjer, težko boste med izdelki izbrali najljubšega.

fJZ25m

Navdih za novosti je domišljija

Ker se želijo okusom in željam kupcev kar najbolje približati, si pri njih lahko oblikujete čokoladne izdelke po lastnih željah in kreativnih idejah. Vsako leto v Čokoladnici Olimje razvijejo tudi nekaj novih okusov in jih ponudijo kupcem v pokušino v lastnih butikih. Pravijo, da je zanje najlepši del postopka razvijanje novih okusov, saj takrat izvabijo iz sebe vso igrivost in domišljijo, in trenutek, ko jih končno lahko poskusijo.

TIC-zanimivosti-galerija-Cokoladnica-1091x727

Oglejte si še

Od
14,00 €
dalje
Pijača

CHARDONNAY EMINENT 0,75

Suho zrelo belo vino letnika 2016, ima zanimivo tropsko aromatiko in sorten začimben okus, ki kljub zorenju ostaja svež in harmoničen.

Preberi več
Od
23,00 €
dalje
Vsa doživetja

Ogled zlatega Olimja

Če želite doživeti vso pestrost in raznolikost naše pokrajine, se pridružite izletu, ki vas bo popeljal od srca Podčetrtka, Term Olimia, preko spoznavanja jelenov povsem od blizu, do različnih kulinaričnih doživetij, kot so: spoznavanje samostana s patrovimi kapljicami ter čokoladnice in degustacije piva. Nepozabne dogodivščine so le korak stran.

 

Preberi več
Glasbene prireditve

FESTIVAL VINA IN ČOKOLADE

Festival vina in čokolade vsako leto meseca maja združuje dva izjemna produkta v nenavadno kombinacijo, ki navdušuje širok krog publike in dodaja že turističnemu Podčetrtku še dodatno dimenzijo in nov družabni dogodek. Spremlja ga zanimivo festivalsko dogajanje: od degustacij, otroških čokoladnih delavnic, kuharskih doživetij ter pestrega zabavno-glasbenega programa.

Preberi več