SMISEL ŽIVLJENJA JE … DOŽIVETI ČIM VEČ. IN NAJLEPŠE NOTE DOŽIVETIJ ODZVANJAJO MED GRIČI OBSOTELJA IN KOZJANSKEGA. DOVOLITE JIM, DA ZA VAS ZAIGRAJO MELODIJO NEPOZABNIH SPOMINOV, KI BODO OGRELI SRCE.

VSTOPNICE ZA FESTIVAL VINA IN ČOKOLADE 2024 - 27. APRIL

Zakaj ne bi bili letos del vinsko-čokoladne festivalske zgodbe tudi vi?

Trajanje 09:00 - 18:00

Vino in čokolada sta zagotovo dva izmed največjih gurmanskih užitkov v življenju, njuno povezovanje in združevanje je izziv, ki vas bo zagotovo presenetil.

1
Trajanje 09:00 - 18:00

Festival vina in čokolade 2024

Oglejte si edinstven festival, ki združuje dva tako različna, a hkrati tako povezana okusa: vino in čokolado. Sprehodite se po idilični vasici Olimje, kjer boste na kozjanskem podeželju začutili vso pristnost okusov.

Pridružite se nam v soboto, 27. aprila 2024, v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek. Stojnice z zanimivo ponudbo bodo za vas obložene med 9. in 20. uro.

Festival je z leti prerasel v zanimiv družabni dogodek in družinsko doživetje, ki navdušuje vse generacije obiskovalcev in obiskovalk. Vodilo našega festivala se ni spremenilo od samega začetka: gurmansko doživetje in zadovoljstvo vseh udeleženih, tako obiskovalcev festivala, razstavljavcev kot tudi izvajalcev animacijskega programa.

Zagotovite si vse, kar potrebujete na prihajajočem kulinaričnem dogodku. Z nakupom voucherja si boste odrasli zagotovili vstop, 3 kupone ter 1 kozarec za vino, otroci od 12. do 18. leta bodo poleg vstopa prejeli še 3 kupone, otroci od 3. do 12. leta prejmejo vstop (otroci do 3. leta imajo prost vstop).

Prejeti voucher boste ob prihodu na festival predložili na blagajni.

ZA NAKUP VSTOPNIC NAM PIŠITE NA info@visitpodcetrtek.com

Več o programu festivala ter razstavljalcih najdete na: www.vinoincokolada.com

ZELENI NAPOTKI ZA DOŽIVETJA

Trajnostna potovanja pomenijo pametnejše odločitve v vseh vidikih potovanja. Gre za izbiro načinov potovanja, s katerimi želimo biti okolju prijazni, naj bo to z izravnavo emisij CO2, zmanjšanjem odpadkov, bivanjem v okolju prijaznih nastanitvah ali lokalnim nakupovanjem in podpiranjem skupnosti.

Trajnost prav tako poudarjamo v naših doživetjih, zato tudi vas, drage obiskovalce nagovarjamo, da sledite naslednjim smernicam:

Ločujte odpadke in varčujte z vodo

Tako na destinaciji kot pri vsakem ponudniku so nameščeni koši za ustrezno ločevanje odpadkov. Spodbujamo k varčni rabi vode, naj bo to pri umivanju rok, tuširanju ipd.

Uporabite stvari za večkratno uporabo

Spodbujamo k varčni rabi vode, naj bo to pri umivanju rok, tuširanju ipd. Ker pa je voda na destinaciji pitna, se lahko izognete kupovanju vode v plastenkah.

Zmanjšajte svoj ogljični odtis

Spodbujamo zelena potovanja - v center destinacije se lahko pripeljete z vlakom, avtobusom. Po destinaciji lahko do priljubljenih točk ogleda pridete tudi s kolesom.

Kupujte lokalno

Nakup lokalnih pridelkov ustvarja pozitiven učinek tako na gospodarskem kot okoljskem področju. Kajti manjšo razdaljo, ki jo prevozijo izdelki, manjši je ogljični odtis. Prav tako koristi lokalnim skupnostim, zlasti na podeželju.

 

Od vsakega prodanega doživetja 1 euro namenimo za spodbujanje in sofinanciranje ponudnikov turistične destinacije k vključitvi v sisteme trajnostnih certifikatov.