SOBA POBEGA SLAT'NA

Rogaška Slatina

Trajanje 15:00 - 16:00

Ena in edina – SOBA POBEGA v zdraviliški Slat`ni! Vabimo vas, da doživite nepozabno urico in se preizkusite v reševanju izzivov. Pot na prostost je mogoča le, če boste dovolj spretni v reševanju zank in ugank na temo lokalnih znamenitostih.

1
Trajanje 15:00 - 16:00

Soba pobega Slat'na

Preživljate počitnice na Kozjanskem in odkrivate njegove lokalne posebnosti? Ste par, družina ali skupina, ki si želi popestritve? Vabljeni v sobo pobega, da si začinite dan! Kako zadeva deluje? Mi vas zaklenemo v sobo, vi pa uporabite, kar tam najdete, da razvozlate zanke, ki temeljijo na lokalnih znamenitostih – mineralni vodi in steklu, in pravočasno odkleneta vrata ter pobegnete na prostost. Boste zmogli? Si upate?

»Pozno v noč sem ravno zaključevala delo v Steklarni. Ugašala sem luči in zaslišala zvok razbitega stekla. Prižgal se je alarm in brez razmišljanja sem začela teči.«  Tako se začne zgodba, ki vas bo posrkala vase. Vabljeni, da v 60 minutah skupaj s svojo ekipo odkrijete njen zaključek. Več informacij na www.pobegni.si, termin obiska pa si lahko rezervirate tudi na info@pobegni.si

TRAJANJE: 60 minut

CENA: 50 € na skupino