SOBA POBEGA SLAT'NA

Rogaška Slatina

Trajanje 15:00 - 16:00

Nora, nadvse zabavna, izvirna in unikatna preizkušnja: pobeg iz zaklenjene sobe! Vam bo uspelo pravočasno razvozlati uganke, dešifrirati kode, najti skrite namige in odkleniti vrata na prostost?

1
Trajanje 15:00 - 16:00

Soba pobega Slat'na

Preživljate počitnice na Kozjanskem in odkrivate njegove lokalne posebnosti? Ste par, družina ali skupina, ki si želi popestritve? Vabljeni v sobo pobega, da si začinite dan! Nora, nadvse zabavna, izvirna in unikatna preizkušnja vas že čaka. Vam bo uspelo pravočasno razvozlati uganke, ki temeljijo na lokalnih znamenitostih – mineralni vodi in steklu? Boste uspeli dešifrirati kode, najti skrite namige in odkleniti vrata na prostost?

»Pozno v noč sem ravno zaključevala delo v Steklarni. Ugašala sem luči in zaslišala zvok razbitega stekla. Prižgal se je alarm in brez razmišljanja sem začela teči.«  Tako se začne zgodba, ki vas bo posrkala vase. Vabljeni, da v 60 minutah skupaj s svojo ekipo odkrijete njen zaključek. Več informacij na www.pobegni.si, termin obiska pa si lahko rezervirate tudi na info@pobegni.si.

TRAJANJE: 60 minut

CENA: 50 € na skupino