KOZJE PIRŠEV IZLETNIŠKI TURIZEM

Sveža in domača ponudba hišnih specialitet na čudoviti kmetiji.

Pestra ponudba domače hrane in žlahtne vinske kapljice

V osrčju Kozjanskega, v vasi Zdole nad Kozjem, se nahaja 
Piršev izletniški turizem, kjer vam bodo z veseljem ponudili zdravo pridelano hrano in domačo vinsko kapljico. 

Ob široki paleti suhomesnatih proizvodov ponujajo še posebne hišne specialitete, znane daleč naokrog, kot so: goveja juha z domačimi rezanci in žličniki, odojek pečen v krušni peči, domače koline po kozjansko, gobova juha z ajdovimi žganci, kozjanske enolončnice, sladokusce pa bodo navdušili tudi z domačo orehovo potico, jabolčnim in sirovim zavitkom ter z več vrstami kruha iz krušne peči .

Okusite domače

V notranji jedilnici sprejmejo do 60 gostov, za najmlajše pa imajo urejeno tudi otroško igrišče. Poleg odlične kulinarične ponudbe je pri njih na voljo tudi ogled kleti z degustacijo in možnostjo nakupa cele palete žlahtne kapljice domače pridelave.

Oglejte si še

Od
14,00 €
dalje
Pijača

CHARDONNAY EMINENT 0,75

Suho zrelo belo vino letnika 2016, ima zanimivo tropsko aromatiko in sorten začimben okus, ki kljub zorenju ostaja svež in harmoničen.

Preberi več
Od
58,00 €
dalje
Wellnes in razvajanje

UŽITEK IN RAZVAJANJE

Doživetje vas bo popeljalo po Podčetrtku in bližnji okolici, kjer boste spoznali štiri različne načine sproščanja: ob igranju golfa,  ob stiku z naravo in božanju jelenov, ob vonju omamnih ročno izdelanih čokoladnih pralinejev in  ob razvajanju v vrhunskem wellnessu.

Preberi več
Naravna dediščina

KOZJE

Kroflnov mlin, Šola moje mame, Stari zapori, Trg Kozje, Bister Graben.

Preberi več