KOZJE APARTMA GORCA PLEVNIK

Stran od mestnega vrveža, sredi vinogradov, kjer se lahko popolnoma sprostite

BIVANJE SREDI VINOGRADOV

Apartma Gorca Plevnik vam nudi prostoren apartma, z vso portrebno opremo za udobno bivanje v neokrnjeni naravi. Domačini so zelo gostoljubni in z veseljem predstavijo svoj kraj in vse kar ponuja. Apartma je na odročni lokaciji z zagotovljenim popolnim oddihom.

 

Zagotovo si boste napolnili baterije.

 

V apartmaju je spalnica z zakonskim ležiščem, v dnevnem prostoru pa je velik kavč, ki se lahko pripravi v posteljo za dva. Družina Plevnik z veseljem pomaga pri vsaki vaši želji in zagotovo bo vaša izkušnja pri njih nepozabna.

 

Apartma ima LCD televizijo  v dnevnem prostoru, večji balkon s čudovitim razgledom na vinograde, travnike in sadovnjake. V kuhinji je na voljo pečica, hladilnik, toaster, salamoreznica. V kopalnici je tuš, posteljnina in brisače so vključene v ceno najema.

Apartma je v očarljivi vasi Ortnice, nekaj kilometrov od Terme olimia.

ODDIH V NARAVI

AKTIVNO PREŽIVLJANJE PROSTEGA ČASA

Gostje si lahko izposodijo kolesa in se odpravijo na kolesarjenje med griči. Okolica nudi ogromno turističnih točk: Kozje (muzej Šola moje mame, muzej Stari zapori v Kozjem, Kroflnov mlin, Kmetija Sinkovič s ponudbo mlečnih izdelkov, Kmetija Ivanc z domačo moko, sokovi, olji, najbolj grajski med gradovi - Grad Podsreda, ter seveda vrsta turističnih točk v Podčetrtku in okolici (Jelenov greben, čokoladnica v Olimju, domača pivovarna Haler, stolp Zdravja in veselja, Domačija Amon z golf igriščem, Dežela pravljic in domišljije). Idej za izlete zagotovo ne zmanjka.

 

Oglejte si še

Od
6,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO - CIMET

Milo z bogatim vonjem cimeta, ki poživlja in daje občutek topline in domačnosti. Primerno za normalno kožo in suho-mastno kožo.

Preberi več