PODČETRTEK APARTMA JURKA

Idealna lokacija za vse, ki si želijo preživeti mirne počitnice in hkrati raziskati okolico Podčetrtka.

Nastanitveni apartma Jurka je lociran v mestu Podčetrtek, v mirni soseski, na pobočju ob večnamenski športni dvorani. V naši neposredni bližini se nahajajo Terme Olimia (cca. 200m) prav tako tudi električna polnilnica za avtomobile. Idealna lokacija za vse, ki si želijo preživeti mirne počitnice in hkrati raziskati Slovenijo ali Hrvaško.

Najbližja trgovina, pošta, restavracija in bencinska postaja so oddaljeni 800 m. Avtobusna in železniška postaja sta oddaljeni 600 m, prvo večje letališče Zagreb, z dobrimi mednarodnimi povezavami, je oddaljeno 80 km.

Apartma obsega spalnico (1), kopalnico (1), popolnoma opremljeno majhno kuhinjo, jedilnico in balkon. Vsebuje TV z ravnim zaslonom, ponuja brezplačen WiFi, klimatsko napravo, brisače, posteljnino, vtičnico ob postelji, garderobo ali omaro in ogrevanje. Možno je dodatno ležišče za otroke do 5 let.

Za več informacij pa si oglejte spletno stran Apartmaja Jurka tukaj.

Oglejte si še

Letne

KOZA, ZMAJ IN ŠE KAJ

Koza zmaj in še kaj je vsakoletna prireditev s simpatičnim imenom, s katero želimo obiskovalcem približati folklorno izročilo, v svet ponesti legendo o zmaju in kozi ter skozi pestro ponudbo domače hrane in pijače ter izdelkov domačih obrti predstaviti in krepiti kulturno, turistično, kulinarično, gastronomsko in obrtniško identiteto Kozjanskega..

Preberi več
Od
37,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

DALEČ STRAN NA KOZJANSKO VABI DOMAČ FROZI JOGURT, STARI MLIN IN OKUSNO KOSILO V PRIZNANI GOSTILNI

V osrčju Kozjanskega boste med drugim okusili božansko dober domač Frozi jogurt, spoznali čebelarstvo, mlinarstvo, bogato zgodovino območja in okusili del odlične kulinarike. To bo nepozabno doživetje o katerem boste še dolgo govorili.

Preberi več
Od
5,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO - CIMET

Milo z bogatim vonjem cimeta, ki poživlja in daje občutek topline in domačnosti. Primerno za normalno kožo in suho-mastno kožo.

Preberi več