PODČETRTEK APARTMAJI GOBI

Le korak stran od znamenitega Olimja

KAPACITETE

Na diskretni lokaciji vas čakajo popolnoma novi, luksuzni apartmaji vsak s svojim zasebnim vhodom in svojo zasebno infrardečo savno. Klimatizirani apartmaji vam nudijo king size postelje, popolnoma novo, moderno opremo, opremljene kuhinje, raztegljive kavče, smart TV-je z velikim naborom televizijskih programov, brezplačen Wi-Fi in parkirišče ter mnogo več. Čiščenje po odhodu je vključeno v ceno. Za posteljnino in brisače vam ni potrebno skrbeti.

_DSC0552

ODDIH V SRCU NEOKRNJENE NARAVE

Apartmaji Gobi se nahajajo v srcu Kozjanskega, v neposredni bližini znamenitega Samostana Olimje, Jelenovega Grebena in A-Golfa. Vrhunsko opremljeni apartmaji, ki bodo zadovoljili želje najzahtevnejših gostov.

Olimje s Podčetrtkom je bogato opremljeno z urejenimi kolesarskimi potmi. Za pohodniške duše pa je tu gora Rudnica z razglednim stolpom, ki vam bo preprosto vzel dih.

SPA ODDIH Z GASTRONOMSKIMI DOGODIVŠČINAMI

Apartmaji Gobi so od znamenitega Jelenovega Grebena in A-Golfa oddaljeni cca. 10 minut hoje. Prav tam se boste lahko podali v prave gastronomske dogodivščine. Bližnji Podčetrtek pa ponuja bogat nabor hedonističnih wellness in termalnih užitkov - Terme Olimia veljajo za sam biser med slovenskimi spa destinacijami.

KAJ POČETI?

Olimje je majhna vasica, ki se nahaja na območju Kozjanskega parka v vzhodni Sloveniji.

Ponaša se z bogato naravno in kulturno dediščino.

Osrednji spomenik, ki zagotovo pritegne največ obiskovalcev, je Samostan Olimje z eno najstarejših lekarn v Evropi. Pred samostanom se razprostira zeliščni vrt, kjer patri gojijo številna zdravilna zelišča.

Streljaj nad samostanom s cerkvijo se nahaja Jelenov Greben, ki je prava gastronomska destinacija za vse okuse.

Edinstvena atrakcija te turistične točke pa so zagotovo jeleni, ki jih boste z malo sreče lahko hranili kar iz roke.

V neposredni bližini apartmajev (2’ peš hoje) se lahko preizkusite v igranju violine ali klavirja s privatnimi učnimi urami ali pa svoje znanje nadgradite! Profesorji v Domu glasbe in joge bodo vas in vaše mlajše zagotovo z dobro voljo in obilo zabave veliko naučili.

V neposredni bližini se nahaja A-Golf, kjer se boste lahko pomerili tudi v disciplini Foot Golf,

prikrajšani pa ne bodo niti tisti, ki si želijo degustacije vrhunskih vin in domačih dobrot.

Sosednji Podčetrtek ponuja prava hedonistična razvajanja - wellness in bazeni s tobogani bodo ugodili željam vseh generacij.

Obiščite Terme Olimia in vodni park Aqualuna ter si zagotovite nepozabno doživetje.

Streljaj nad Podčetrtkom si oglejte Podčetrški grad, ki je v veselje in ponos lokalnega prebivalstva končno v postopku obnove.

Olimje s Podčetrtkom je obogateno tudi s številnimi urejenimi kolesarskimi potmi.

Za pohodnike in gorske kolesarje se nad Olimjem razprostira gora Rudnica z vrhom na 548 m višine,

pogled z Rudniškega razglednega stolpa pa vam bo vzel dih.

In zakaj se ne bi med potjo na Rudnico (ali z nje) ustavili v deželi pravljic in domišljije?

Koča pri Čarovnici je kotiček sredi gozda, prava otroška poslastica, kjer se bodo vaši malčki pobližje srečali z njihovimi najljubšimi pravljičnimi junaki.

In vse to je le peščica biserov, ki jih ponuja Olimje z okolico. Obiščite nas v paru, družini, sami, ali pa v skupini in se pripravite na nepozabno doživetje.

Oglejte si še

Od
6,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO - CIMET

Milo z bogatim vonjem cimeta, ki poživlja in daje občutek topline in domačnosti. Primerno za normalno kožo in suho-mastno kožo.

Preberi več