PODČETRTEK APATMAJI SAŠA

Prijetno bivanje, kadar si zaželite malo miru in oddiha.

MIREN POČITEK ZA VSAKOGAR

Apartmaji in sobe Saša se nahajajo v Podčetrtku, v bližini Vodnega parka Aqualuna, kar je še posebej navdušujoče za družine z manjšimi otroki. Nudijo prijetno urejene sobe, ki so za vaše udobje opremljene z brezplačnim brezžičnim internetom in klimatskimi napravami. Jutranji pogled z balkona na skrbno urejeno okolico in vrt, vas bo napolnil z energijo. V kolikor ste ljubitelji peke na žaru, pa vas bo zagotovo razveselilo tudi dejstvo, da vam je na voljo odličen žar z vso opremo.

Sodobno urejene sobe in apartmaji vas bodo navdušili

Kapacitete

Pred kratkim na novo opremljene bivalne enote navdušujejo s sodobno opremo, brezplačnim brezžičnim internetom in čudovitim pogledom na vrt. Vse enote so opremljene s televizijo z ravnim zaslonom, nekatere enote pa imajo jedilnico in / ali balkon. Nekatere enote imajo tudi kuhinjo, opremljeno z mikrovalovno pečico in hladilnikom. V vsaki enoti je kopalnica s kadjo ali prho. 

AKTIVNOSTI ZA VSO DRUŽINO

Sproščali in rekreirali se boste lahko v različnih aktivnostih na prostem, vključno z golfom in ribolovom. Znamenitosti v bližnji okolici vas bodo zvabile k raziskovanju, razveselile pa vas bodo tudi številne možnosti za sprehode v naravo.

DODATNA PONUDBA

Da bi se počutili karseda domače in prijetno vam je na voljo žar in celotna oprema za peko na žaru, poleg tega pa tudi brezplačen brezžični internet in pogled na vrt.

V okolici se lahko odločite za številne dejavnosti, kot so: igranje golfa, ribolov in pohodništvo.

Oglejte si še

Vinoteke in zidanice

VINOGRADNIŠTVO PEČNIK

Odlična vina in domača hrana polepšajo dan.

Preberi več
Od
6,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO, KOZJE MLEKO - KAMILICA

Negovalno in vlažilno milo, še posebej primerno za zelo občutljivo kožo. Primerno tudi za otroško kožo.

Preberi več