PODČETRTEK HIŠICA OB POTOKU

ODMIK OD VSAKODNEVNEGA HITENJA IN VRVEŽA

LOKACIJA

Apartma je v celoti obnovljen in na novo opremljen. Nahaja se ob potoku v majhni idilični vasici Golobinjek ob Sotli. Nahaja se v turistični občini Podčetrtek in je od centra oddaljena 4 km dobrega pol kilometra dlje pa so Terme Olimia s pestro ponudbo termalnih in zdravstvenih storitev. Še nekaj sto metrov stran pa jd veliki kopališki center Aqalina. 

 

Kapacitete

 

Prostoren apartma nudi ugodno bivanje dvema odraslima osebama v spalnici in eni na raztegljivem kavču v dnevni sobi (ali 2 odrasla + 1-2 otroka). V dnevni sobi je večji TV sprejemnik. Na razpolago je brezplačni WI-FI. V spalnici, dnevni sobi in kuhinji je prezračevalni sistem.

Kuhinja ima ob novem pohištvu manjši hladilnih z zamrzovalnikom, pomivalni stroj in mikrovalovno pečico, potrebno posodo s priborom ter nekatere drobne gospodinjske aparate. Iz kuhinje je prehod na sončno teraso z mizico in stoli. 

Sledi večja vzdržavana zelenica, ki nudi igralno površino za otroke in odrasle. Na vzhodni strani objekta je pokrit parkirni prostor prostor za druženje in možnost koriščenja nepokritega kamina. 

Če boste imeli kolesa, jih bo možno hraniti v zaprti garaži (po dogovoru). 

DODATNA PONUDBA

Če ob dopustovanju nimate varstva za vaše hišne ljubljenčke boste pri nas dobrodošli vsi.

 

Oglejte si še

Od
6,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO - CIMET

Milo z bogatim vonjem cimeta, ki poživlja in daje občutek topline in domačnosti. Primerno za normalno kožo in suho-mastno kožo.

Preberi več