KOZJE KOZJANSKI DVOR

PREČUDOVITA LOKACIJA V OSRČJU KOZJEGA

BIVANJE V OSRČJU KOZJEGA

Kozje leži v osrčju regijskega Kozjanskega parka, ki ima status MAB (Man and biosphere) UNESCO, Natura 2000. Ponaša se z ogromno naravnimi znamenitosti in ima visoko stopnjo biotske pestrosti. Ohranjene je ogromno kulturne dediščine. Med njimi si lahko ogledate grad Podsreda, prangerja v trgu Podsreda in trgu Pilštanj, Lurška jama v Zagorju, Gruska jama in mnoge druge znamenitosti.

DRUŽINAM PRIJAZEN ODDIH

rsz_kozjanski_dvor3

SPROSTITEV V PRIJETNEM AMBIENTU SREDI NARAVE

V Kozjanskem dvoru imajo na voljo 10 sob, kjer lahko prespi do 26 gostov. Zjutraj vam v restavraciji pripravijo kontinentalni zajtrk. V Kozjanskem dvoru se lahko sproščate na terasi, kjer imate direkten pogled na prečudovit ribnik, kjer si lahko brezplačno izposodite ribiške palice in lovite ribe.

Poleg pestre kulinarične ponudbe ter doživetij, bodo otroci tudi uživali na manjšem otroškem igrišču, ki se nahaja zraven nastanitve. V Kozjem in njegovi okolici lahko uživate v pohodništvu, kolesarjenju ter drugih aktivnostih.

rsz_kozjanski_dvor2

Oglejte si še

Letne

KOZA, ZMAJ IN ŠE KAJ

Koza zmaj in še kaj je vsakoletna prireditev s simpatičnim imenom, s katero želimo obiskovalcem približati folklorno izročilo, v svet ponesti legendo o zmaju in kozi ter skozi pestro ponudbo domače hrane in pijače ter izdelkov domačih obrti predstaviti in krepiti kulturno, turistično, kulinarično, gastronomsko in obrtniško identiteto Kozjanskega..

Preberi več
Od
37,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

DALEČ STRAN NA KOZJANSKO VABI DOMAČ FROZI JOGURT, STARI MLIN IN OKUSNO KOSILO V PRIZNANI GOSTILNI

V osrčju Kozjanskega boste med drugim okusili božansko dober domač Frozi jogurt, spoznali čebelarstvo, mlinarstvo, bogato zgodovino območja in okusili del odlične kulinarike. To bo nepozabno doživetje o katerem boste še dolgo govorili.

Preberi več
Od
5,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO - CIMET

Milo z bogatim vonjem cimeta, ki poživlja in daje občutek topline in domačnosti. Primerno za normalno kožo in suho-mastno kožo.

Preberi več