BISTRICA OB SOTLI SUNNY HOUSE

MIREN POČITEK V OBJEMU ZELENJA, KJER BO V REKREACIJI UŽIVALA CELOTNA DRUŽINA.

Kapacitete

Počitniška hiška vključuje 2 spalnici, satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, pralni stroj, 1 kopalnico s prho ter opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in mikrovalovno pečico.

PRIJETNO BIVANJE IN SPROŠČEN ODDIH V NARAVI

Nastanitev Sunny House se nahaja v naselju Bistrica ob Sotli. Ponuja sezonski zunanji bazen, vrt, opremo za peko na žaru, brezplačen WiFi in pogled na mesto. Na voljo so klimatizirane nastanitvene enote z balkonom. Hišni ljubljenčki v nastanitvi niso dovoljeni.

Sprostite se lahko v savni v sklopu nastanitve, okolica pa je primerna za pohodništvo.

Podčetrtek in Terme Olimija so oddaljene 11 km, Tuheljske Toplice so oddaljene 19 km,

Ta nastanitev je odlično ocenjena za razmerje med ponudbo in cenami v mestu Bistrica ob Sotli. V primerjavi z drugimi nastanitvami v mestu, gosti prav tu dobijo več za njihov denar.

Oglejte si še

Letne

KOZA, ZMAJ IN ŠE KAJ

Koza zmaj in še kaj je vsakoletna prireditev s simpatičnim imenom, s katero želimo obiskovalcem približati folklorno izročilo, v svet ponesti legendo o zmaju in kozi ter skozi pestro ponudbo domače hrane in pijače ter izdelkov domačih obrti predstaviti in krepiti kulturno, turistično, kulinarično, gastronomsko in obrtniško identiteto Kozjanskega..

Preberi več
Od
37,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

DALEČ STRAN NA KOZJANSKO VABI DOMAČ FROZI JOGURT, STARI MLIN IN OKUSNO KOSILO V PRIZNANI GOSTILNI

V osrčju Kozjanskega boste med drugim okusili božansko dober domač Frozi jogurt, spoznali čebelarstvo, mlinarstvo, bogato zgodovino območja in okusili del odlične kulinarike. To bo nepozabno doživetje o katerem boste še dolgo govorili.

Preberi več
Od
5,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO - CIMET

Milo z bogatim vonjem cimeta, ki poživlja in daje občutek topline in domačnosti. Primerno za normalno kožo in suho-mastno kožo.

Preberi več