PODČETRTEK TRI VILE

SPROSTITE SE V NEOKRNJENI NARAVI KOZJANSKEGA

Na robu Kozjanskega, v neposredni bližini najlepših term v Sloveniji, se na samem, a vseeno blizu vsega, skrivajo Tri vile.

Z edinstvenim razgledom čez kozjanska gričevja, pa vse do hrvaškega Sljemena se začenjajo marsikatera jutra in bohotijo noči, polne zvezd ter zgodb.

Tri vile so si svoje mesto našle v vasici Olimje, 3 km stran od Podčetrtka, nekaj manj do samostana v Olimjah ter Jelenovega grebena in 4,5 km stran od term Olimia. Olimje pa so tudi vrata v Kozjansko, ki ponuja čudovite izlete, oglede znamenitosti ter neokrnjeno naravo.

Marsikatero zgodbo bi lahko povedala tudi Alja in Primož, ki s svojo družino skrbita, da vilam ni dolgčas in jih počasi prebujata.

Dve vili še spita svoj skorajda 170 letni spanec, tretja, najmlajša, pa je komajda polnoletna in v svoje zavetje vedno znova dobrosrčno sprejme goste. Ime ji je Srčna.

Srčna je odlična gostiteljica parom in družinam, saj ponuja intimo v naravi, prostor za oddih in sprostitev, čudovite razglede, zvezdnato nebo, sprehode, igre in nešteto ostalih prijetnih doživetij.


Oglejte si še

Od
6,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO - CIMET

Milo z bogatim vonjem cimeta, ki poživlja in daje občutek topline in domačnosti. Primerno za normalno kožo in suho-mastno kožo.

Preberi več