BISTRICA OB SOTLI TURISTIČNA KMETIJA KRAMER

V neposredni bližini domačije se nahaja strelišče na glinene golobe in na tarče, znano pod nazivom Strelišče Kunšperk, kjer se lahko preizkusite v streljanju. V toplih dneh lahko posedite na terasi ali travnatih površinah in si pripravite specialitete z žara.

V bližnji okolici nastanitvene kmetije so številne pešpoti, kjer se lahko sprehajate in nabirate cvetje, gozdne sadeže ali gobe ali pa občudujete idilično naravo, ki še nikogar ni pustila ravnodušnega. Sprehode vam popestrijo različne kulturne znamenitosti kot so Kravaričeva stara domačija, grad Kunšperk in Sv. Gore z Marijino romarsko cerkvijo. Kolesarske poti so delno urejene. Na turistični kmetiji poskrbimo za vaša kolesa in opremo in vam nudimo brezplačno hrambo in skrbno ravnanje. Za izposojo pa imamo na voljo tudi nekaj koles. Poleti se lahko osvežite v reki Bistrici, ki se nahaja le nekaj kilometrov od nas. Ob reki je primeren prostor za piknike. Mladi in mladi po duši si lahko večere popestrite v Klubu Metulj, kjer člani mladinskega društva Bistrica ob Sotli organizirajo številne zanimive dogodke (koncerti, delavnice, debate, predavanja, …).

Oglejte si še

Od
6,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO - CIMET

Milo z bogatim vonjem cimeta, ki poživlja in daje občutek topline in domačnosti. Primerno za normalno kožo in suho-mastno kožo.

Preberi več