PODČETRTEK VILA EMINA

ODMIK OD VSAKODNEVNEGA HITENJA IN VRVEŽA

LOKACIJA

Apartmaji Vila Emina se nahajajo v neokrnjeni naravni enega od mnogih sončnih, vinorodnih obsoteljskih gričev v Imenski gorci, 3,2 km od Podčetrtka.

DRUŽINAM PRIJAZEN ODDIH

Kapacitete

 

Vila nudi možnost 3 parkirišč in nastanitve v apartmaju Emina za (6+2 oseb) in apartmaju Mina za (3+2 oseb).

Oba klimatizirana apartmaja nudita poleg spalnic in otroških sob s pogradi, opremljeno kuhinjo s hladilnikom in mikrovalovno pečico, prostoren predel za sedenje z raztegljivim ležiščem, TV in Wi-fi povezavo ter kopalnico s pralnim strojem, prho in sušilcem za lase.

Vsak od apartmajev nudi pokrito in prostorno teraso, kjer so za uživanje zunaj na voljo jedilna miza, stoli, ležalniki, viseči stol ter za užitke žar mojstrstva še zidan kamin poleg na zelenici.

Apartma Emina
Prijeten, prostoren, svetel apartma sprejme do 6 odraslih in 2 otroka. Nudi 2 spalnici, sobo s pogradom, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z raztegljivim ležiščem ter kopalnico. Uživate lahko tudi zunaj na pokriti terasi ali na zelenici s kaminom. Popolna izbira za družinske počitnice in druga dopustovanja.

Apartma Mina
Čeprav nekoliko manjši, sprejme 3 odrasle osebe in dva otroka, pa sicer v ničemer ne zaostaja za apartmajem Emina. Nudi spalnico, sobo s pogradom, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z raztegljivim ležiščem, kopalnico in pokrito teraso s kaminom na zelenici poleg. Idealno za družinsko potovanje ali sproščujoče dopustovanje.

DODATNA PONUDBA

Če ob dopustovanju nimate varstva za vaše hišne ljubljenčke boste pri nas dobrodošli vsi.

 

Oglejte si še

Od
6,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO - CIMET

Milo z bogatim vonjem cimeta, ki poživlja in daje občutek topline in domačnosti. Primerno za normalno kožo in suho-mastno kožo.

Preberi več