PODČETRTEK VILA VILINKA

DOŽIVITE SVOBODO

DOBRODOŠLI V DEŽELO VILINIJO

Na dih jemajoči lokaciji, v osrčju Kozjanskega naravnega parka, čaka na vas idilična unikatna hiška Vila Vilinka.
Pravljična brunarica in dežela, kjer se čas ustavi  pričara vzdušje in doživetje nepozabnega trenutka popolnega miru in svobode.
Popolna destinacija za družine ali posameznike, željne vsaj kratkega pobega od ponorelega sveta v magični svet podeželja in pristne narave.

Nudi nešteto možnosti za sprehode in kolesarjenje, čofotanje v najboljših termah na planetu, Olimija in Aqualuna, obisk zaspanih kozjanskih biserov  Kozjega in Podsrede.

Za tiste, ki pa želijo oddih preživeti ob knjigi, igri ali enostavno ob žaru, je za vse poskrbljeno v hiški, kjer vas čaka vedno poln hladilnik, savna, Play station, razne družabne igre, Netflix, teleskop za opazovanje nočnega neba in seveda kuhinja v kateri si lahko pripravite najljubše prigrizke, potem pa se sprostite in obnovite na eni najmočnejših energetskih točk v tem predelu Slovenije, ki smo jo odkrili nedavno in se nahaja točno na lokaciji..Vilinka je v celoti ograjena tako da bodo neizmerno uživali tudi vaši kosmati prijatelji.

Oglejte si še

Od
6,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO - CIMET

Milo z bogatim vonjem cimeta, ki poživlja in daje občutek topline in domačnosti. Primerno za normalno kožo in suho-mastno kožo.

Preberi več