KOZJE WOODEN FAIRYTALE

Butični nastanitveni obrat s trajnostno noto

Želimo, da gostje začutite delček naše pristne, kozjanske kulinarike v obliki slastnega zajtrka, ki ga sestavljajo sestavine lokalnih kmetij in so pridelane s pridnimi rokami ter predvsem iz naravnih sestavin. Poleg kulinarike vas čaka naravna kozjanska kozmetika, kava z domačim kravjim mlekom, domač čaj z medom, domač gin, domače vino in domača zelišča.

KAPACITETE

Nudimo dva apartmaja, ki sprejmeta do 10 oseb.

Apartmaja sta prostorna, svetla in obdana z lesenim ladijskim podom ter lesenimi talnimi površinami. Oprema apartmajev je iz masivnega lesa, ki prostoru daje toplino in občutek domačnosti. V nastanitvi je na voljo brezplačen Wi-Fi, energetsko varčna klimatska naprava z možnostjo gretja in hlajenja, TV, brisače, posteljnina, fen, kuhinjski pripomočki, domača kozjanska žajfa, kava, domače mleko, čaj, med in domače vino.

Obiskovalcem so na voljo tudi kletni prostori – degustacijska soba z vinsko kletjo, kjer je v poletnih mesecih prijetno hladno, prostor za druženje z lesenim šankom, indukcijsko pečico, hladilnikom in krušno pečjo ter terasa.

Na terasi goste čaka prijetna vrtna garnitura, zunanji prostor za peko na žaru in zeliščni vrtovi, ki po kamniti potki vodijo do masažnega bazena na razgledni lokaciji.

Oprema apartmajev je iz masivnega lesa, ki prostoru daje toplino in občutek domačnosti. V nastanitvi je na voljo brezplačen Wi-Fi, energetsko varčna klimatska naprava z možnostjo gretja in hlajenja, TV, brisače, posteljnina, fen, kuhinjski pripomočki.

WF4

UDOBJE ZA VSAKEGA

Okusite našo kavo, domače mleko, čaj, med in domače vino.

Obiskovalcem so na voljo tudi kletni prostori – degustacijska soba z vinsko kletjo, kjer je v poletnih mesecih prijetno hladno, prostor za druženje z lesenim šankom.

Na terasi goste čaka prijetna vrtna garnitura, zunanji prostor za peko na žaru in zeliščni vrtovi, ki po kamniti potki vodijo do masažnega bazena na razgledni lokaciji.

 

wf12

Oglejte si še

Od
6,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO - CIMET

Milo z bogatim vonjem cimeta, ki poživlja in daje občutek topline in domačnosti. Primerno za normalno kožo in suho-mastno kožo.

Preberi več