PODČETRTEK DEGUSTACIJA 4 PIV IN NAREZEK PRI HALERJU

Okusite pivo zvarjeno po nemškem – starograjskem receptu

Slovenci smo menda veliki ljubitelji piva in zasedamo deveto mesto v Evropi po popitem pivu na prebivalca, zato ne preseneča dejstvo, da imamo v Sloveniji že skoraj 100 malih pivovarn.

Ena izmed teh je tudi Pivovarna Haler, nedaleč stran od centra Podčetrtka , kjer v lastni pivovarni varijo svetlo in temno pivo, še posebej pa so ponosni na naravno kvašeno pivo Haler, ki je zvarjeno po nemškem – starograjskem receptu.

Na degustaciji boste deležni različnih okusov piva, kot so; svetlo, temno, zeleno pivo citra ter mešano pivo. Piva s katerimi boste vlažili grlo v priznani pivovarni so izdelana iz slovenskega hmelja, ki ga pridelujejo v Savinjski dolini. Uporabljata se tipa aurora in golding. Ob degustaciji 4 različnih piv vam bodo postregli tudi z gurmanskim narezkom.

Za nakup doživetja kliknite TUKAJ.

TIC-zanimivosti-galerija-CebelarstvoKozmus2-1091x727

Oglejte si še

Od
37,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

DALEČ STRAN NA KOZJANSKO VABI DOMAČ FROZI JOGURT, STARI MLIN IN OKUSNO KOSILO V PRIZNANI GOSTILNI

V osrčju Kozjanskega boste med drugim okusili božansko dober domač Frozi jogurt, spoznali čebelarstvo, mlinarstvo, bogato zgodovino območja in okusili del odlične kulinarike. To bo nepozabno doživetje o katerem boste še dolgo govorili.

Preberi več
Od
5,00 €
dalje
Lokalni spominki

NARAVNO MILO, MED - ČEBELJI VOSEK

Negovalno milo za suho in zelo občutljivo kožo, zaradi medu pa bo pomagalo tudi pri težavah z mastno kožo.

Preberi več