DALEČ STRAN. V PODČETRTEK.

Kjer lepote Podčetrtka očarajo čisto vsakega Slovenca.

ČAS JE, DA SPOZNATE NAS, KOZJANCE!

Dober glas o kozjanskih lepotah in naravnih zakladih se je razširil po celotni Sloveniji. Nič nenavadnega ni, ko na vrhu Rudnice srečaš Gorenjca, ki ne more verjeti, da je razgled od tam skoraj tako lep kot tisti na domače Alpe. Ali ko prefinjena meščanka ugotovi, da je domači sladoled #Frozi tako okusen in tako privlačen na pogled, da ji objava na Instagramu nikakor ne uide. Dolenjec kozarec cvička hitro zamenja za vrhunsko vino iz lokalnega šmarsko-virštanjskega vinorodnega okoliša, naslednji dan pa počiva v termalnih mehurčkih. Medtem se Primorec po okusnem gurmanskem kosilu ležerno namaka v termalni vodi, ki pomirja tako kot domače morje. Štajercu se med kolesarjenjem slikoviti griči Obsotelja zdijo čudovit nadomestek domačega Pohorja. Prekmurska družina pa hitro ugotovi, da se tudi tukaj kakovostno in dobro živi.

In skoraj čisto vsak od vas bo zagotovo naletel na Kozjanca – prijaznega, dobrosrčnega, zgovornega in vedno pripravljenega na avanturo. To smo mi, Kozjanci! In čas je, da se spoznamo.

“Sej tole pa sploh ni tok slab!”

Zabavljaški Dolenjec

Zabavljaški Dolenjec je ugotovil, da je vino Mramor boljše od cvička in, da bi se juter z nogicami med termalnimi mehurčki v Glampingu Olimia lahko hitro navadil.

 

VISIT_PODCETRTEK_DOLENC_SUBS_HD

Hedonistična Primorca

Hedonistična Primorca ne moreta verjeti, da bosta kdaj uživala v Termah Olimia bolj kot v domačem morju. Da o kulinariki v Restavraciji Amon sploh ne izgubljata besed.

 

VISIT_PODCETRTEK_PRIMORCA_NOSUBS_HD

Čisto malo škrt Gorenjec

Čisto malo škrt Gorenjec je impresioniran nad razgledom na Šmarnici, ki je primerljiv z domačimi Alpami. Še bolj pa nad zastonj fruštkom iz Gostilne Šempeter in dobrim pivom iz Pivovarne Haler, ki mu jih je počastil kar Kozjanc.

VISIT_PODCETRTEK_GORENC_SUBS_HD

Gučajoča otroka

Gučajoča otroka se v Koči pri čarovnici čudita Bedancu s čokolado iz Čokoladnice Olimje, ki je pokukal iz drevesa. In seveda – komaj čakata Aqualuno! 

VISIT_PODCETRTEK_PREKMURCA_SUBS_HD

Aktivna Štajerca

Aktivna Štajerca komaj čakata, da po dolgem kolesarskem izletu prikolesarita na vrh Jelenovega grebena, nahranita jelene in spijeta en špricer. Vmes pa nakupita vse domače dobrote iz Mlina Kukovičič in Čebelarstva Kozmus.

VISIT_PODCETRTEK_STAJERCA_SUBS_HD

Meščanka

Meščanka pa med slikanjem domačega sladoleda #Frozi naleti na Kozjanca, ki ji pokaže še boljšo priložnost za insta fotko.

VISIT_PODCETRTEK_MESCANKA_SUBS_HD

PREPRIČAJTE SE SAMI

Kako prijazni in gostoljubni smo tukaj, se lahko prepričate sami. Izberite eno od številnih doživetij in se predajte neskončni naravi, blagodejni termalni vodi in okusni lokalni kulinariki, ki se ji ne boste mogli upreti. 

feel-slovenia  Slovenia-green  Kozjanski-park  Unesco-mab  Eden

RAZIŠČITE VSAK KOTIČEK

Od
65,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

Daleč stran v objem zelišč, termalnih vrelcev in kulinaričnih razvajanj

Enodnevno doživetje je namenjeno vsem, ki se radi predate opojem zelišč, vsem, ki ljubite sprostitev med termalnimi vrelci, kot tudi tistim, ki radi razvajate borbončice.

Preberi več

PRIJAVITE SE NA E-OBVEŠČANJE

PRIJAVITE SE NA TIC-OVE NOVICE IN BODITE OBVEŠČENI O AKTUALNIH DOGODKIH IN DOŽIVETJIH.