Store

All products (63) Beverages (12) Food (21) Local souvenirs (24) Tickets and tours (5) All experiences (36)

Tickets and tours

DVORAC PODSREDA

Dvorac Podsreda jedan je od najočuvanijih i najkvalitetnije dizajniranih dvoraca na našem tlu. Nalazi se na području moćnog feudalnog posjeda čija je vlasnica na Kozjanskom bila grofica Hema Breže-Selška, na sjevernoj padini Orlice, 5 km od istoimenog trga Podsreda.

5,00 €
Read more

A book presenting the natural parks, non-protected areas and geoparks of Slovenia.

39,90 €
Read more

A magnet with an illustration or photograph of Podsreda castle.

2,50 €
Read more
Local souvenirs

PUZZLE

A jigsaw puzzle depicting one of four protected birds found in Kozjanski park: wryneck, green woodpecker, brown shrike – male and brown shrike – female.

1,00 €
Read more
Local souvenirs

APPLE MUG

A white ceramic mug with the motif of old Kozjansko apple varieties.

3,50 €
Read more
Družinske dogodivščine

DRUŽINSKA GRAJSKA DOGODIVŠČINA

Vaša družinska grajska dogodivščina se bo začela na dvorišču gradu Podsreda, po zabavnem raziskovanju gradu pa boste, kot pravi dvorjani, željni dobre grajske jedače in pijače.

20,50 €
Read more

Vabljeni na grad Podsreda na nepozabno grajsko pustolovščino za vso družino, ki bo uživala v raziskovanju skrivnih kotičkov gradu in okolice, kjer dogodivščine čakajo na vsakem koraku, za piko na i pa boste celo prenočili v apartmaju na gradu.

105,00 €
Read more
Individualna doživetja-

GRAJSKA DOGODIVŠČINA V DVOJE

Za popoln romantični pobeg od vsakdana v varno zavetje grajskih zidov.

20,00 €
Read more

V družbi svoje ljubljene osebe se boste počutitili grajsko in začutili boste privilegij, ki so ga bili nekoč deležni grofje in baroni.

109,50 €
Read more

Voden ogled gradu, ki ga opravljajo naši izurjeni vodniki, traja približno uro in pol in je odlična priložnost, da iz prve roke spoznate bogato zgodovino gradu, izveste zanimive zgodbe in legende o gradu in dobite vpogled v ostale zanimive vsebine, ki dajejo gradu življenje danes.

37,50 €
Read more
Individualna doživetja-

LEMBERG Z MUZEJEM NA ROTOVŽU

Pestra in tisočletna zgodovina nekdaj slavnega srednjeveškega trga Lemberg in njegova unikatna zgodba sta se ohranili vse do danes in sta predstavljeni v muzeju na Rotovžu

4,00 €
Read more
Družinske dogodivščine

LOV NA ZAKLAD NA GRADU PODSREDA

Pogumen in plemenit vitez brani grad Podsreda pred najhujšimi osvajalci, roparji in drugimi nepridipravi, tokrat pa se je znašel pred veliko uganko ...

12,00 €
Read more