PODČETRTEK ŠTRAUS - TURIZEM NA KMETIJI IN VINSKA KLET

Dobrote kozjanske kuhinje in skrivnostni svet vinske kapljice.

Dobrote domače kuhinje v objemu vinogradov

V objemu zelenja vas med virštanjskimi vinogradi pričakuje simpatična domačija Štraus Kramer, kjer se  boste zagotovo sprostili od napornega tempa in uživali v čarobnih razgledih.. Postregli vas bodo z dobrotami iz tipične kozjanske kuhinje, dobro pa znajo pripraviti tudi raznovrstne narezke, ki vedno navdušijo.

Vinska kapljica in njene skrivnosti

Za vse vinske navdušence ponuja domačija vodeno degustacijo vrhunskih vin v njihovi domači vinski kleti, kjer vas bodo popeljali v skrivnostni svet vinske kapljice. Ob koncu pa si boste vino, ki vas bo najbolj navdušilo, lahko kupili tudi za domov. Za vse, ki imate raje rekreacijo pa je na voljo veliko ponudbe za sprehode ali kolesarjenje s prečudovitim razgledom.

Oglejte si še

Od
32,00 €
dalje
Skriti kotički

Igra golfa in okusno domače kosilo na Domačiji Amon

Družina Amon želi gostom vedno ponuditi najboljše, naj gre za vino, hrano, športne aktivnosti ali nastanitev. Tu se boste umirili in se naužili narave. Ogledali si boste sožitje naravnih lepot in človeškega dela, ki ga  predstavlja čudovito urejeno golfišče z devetimi luknjami. Za razvajanje vseh čutov vam bodo postregli s pristnim domačim kosilom.

Preberi več
Kulturne znamenitosti

DOMAČIJA HALER

Tradicija varjenja piva v domači mini pivovarni

Preberi več
Od
3,50 €
dalje
Lokalni spominki

SKODELICA JABOLKO

Bela keramična skodelica z motivom starih sort kozjanskih jabolk.

Preberi več