KOZJE RESTAVRACIJA KOZJANSKI DVOR

Razvajajte svoje brbončice ob široki ponudbi točenih piv v pivnici Kozjanski dvor.

RAZVAJAJTE SVOJE BRBONČICE

Privoščite si lahko enkratno doživetje - craft experience, pripravljeno v sodelovanju s pivovarno Green Gold. Ob požirku piva so na voljo različne domače dobrote, neposredno s kmetij, kjer pripravljajo domačo pašteto, salame, pršut in klobase. Dolga tradicija picerije na Kozjanskem, kjer pice, pripravljene iz krušne peči, razvajajo ljubitelje te slastne jedi, je v povsem novi preobleki. Nudijo vam ribje jedi iz kozjanske postrvi, domačih sirov, burgerjev, jedi in pice iz krušne peči ter drugih mesnih specialitet. Ponujajo tudi različne vegeterijanske in veganske jedi. Imajo tudi pester izbor lokalnih in slovenskih vin. Ponujajo tudi vikend kosila, za posebne priložnosti in skupine, pa posebne menije za zaključene družbe.  Organizirajo tudi zabave za večje družbe in postrežbo na terenu (catering).

Vse dobrote iz restavracije Kozjanski dvor si lahko privoščite v popolnoma prenovljeni restavraciji ali pa zunaj na terasi, kjer uživate v obroku s pogledom na prečudovit ribnik.

 

Oglejte si še

Od
37,00 €
dalje
Celodnevna doživetja

DALEČ STRAN NA KOZJANSKO VABI DOMAČ FROZI JOGURT, STARI MLIN IN OKUSNO KOSILO V PRIZNANI GOSTILNI

V osrčju Kozjanskega boste med drugim okusili božansko dober domač Frozi jogurt, spoznali čebelarstvo, mlinarstvo, bogato zgodovino območja in okusili del odlične kulinarike. To bo nepozabno doživetje o katerem boste še dolgo govorili.

Preberi več
Od
1,00 €
dalje
Lokalni spominki

SESTAVLJANKA

Sestavljanka-izrezanka štirih zavarovanih ptic Kozjanskega parka: vijeglavke, zelene žolne, rjavega srakoperja – samca in rjavega srakoperja – samičke.

Preberi več
Turistične kmetije

KMETIJA IVANC

Bogata ponudba zdrave in domače hrane iz ekološke pridelave.

Preberi več